Ce sa-ti spunem noi mai. asta necesita asistenta medicala.noi putem doar sa-ti recomandam crema. care si aia depinde de tipul tau d piele. dar. ca o gluma. se spune ca daca ai mainile reci esti sincera. mai baga niste "gogonele" te pup:*
Se numeste deficienta energie Yang (mi-ar trebui mai multe amanunte sa vad care anume organ este cauza, dar ai mai jos niste sfaturi referitoare la mancare)- poti sa afli mai multe amanunte in http://www.soothe.ca/articole/articol_39_picioare_reci.htm
dupa fiecare ciclu mananaca timp de cateva zile supa de gaina,
ia niste ginseng american sau siberian - eventual chiar chinezesc sau corean dar asta cel mult o capsula (1g) pe zi
scoici cu un pic de usturoi
Friptură de pui cu salvie si cimbru
legume aburite si rozmarin
terci de ovăz,
Orez cu scorţişoară, nucşoară şi un pic de zahăr brun
Praz şi supă de cartofi cu piper negru
Sau prin adăugarea de mai multe condimente la mancare
evita laptele si prea multa paine
La mine e si mai complicat Iarna le am calde si vara reci
Cred ca este din cauza ca nu circula bine sangele Intreaba un medic ce poti face in aceasta privinta
Trebuia sa lucrezi pe circulatia sanguina-dar nu cu medicamente.Incearca ceaiuri pentru circulatia sangelui, incearca sa faci cat mai multa miscare, incearca o dieta cat mai sanatoasa cu cat mai putine grasimi, daca fumezi te-as sfatui sa te lasi...
În general circulatia proasta apare din cauza ingrosarii veneleor ca urmare a formării unui strat de grasime...
Adreseaza-te medicului de familie care te va indruma mai departe.Problema circulatiei periferice deficitare e frecventa, dar mergi la un medic.
Cred ca ai mainile reci din cauza unei circulatii periferice proaste...ar trebui sa-ti freci mainile, nu stiu. dar daca asa ai u mainile nu cred ca poti face prea multe
anonim_4396 întreabă:
NszjNjJnJzknzyynK întreabă: