Pai sie eu visam urat inainte.si uite acum nu imi mai e frica.si app nu e devarata faza sa dormi u sosete albe in piciore. eu noaptea nu dorm nu sosete in piciore si cum nu mi visez urat. totul sta la baza rugaciunii.eu sa fac tuci cand imi e frica si chiar functioneaza.bafta
Uite un sfat. sa nu bei niciodata suc seara. daca visezi urat te intorci pe partea cealalta sau iti folosesti imaginatia. de exemplu daca visezi morti imagineazati ca esti cv mai fioros. stie toata lumea de povestea falsa a lui bloody mary? ei imagineazati ca esti aia si speriel
Si eu visez urat dar nici de filme nu imi e frica. Te gandesti la chestii frumoase, te inchini si repeti intruna in minte ca nu o sa visezi urat.
Lasa filmele horror nu manca mancare grea seara si inchinate inainte de a dormi maine dimineata sa ne spui ce ai visat .
Draga andreeamart sfatul meu este sa nu mai crezi in vis cu cit crezi cu atit iti este mai greu
Pai,in cazul tau, am o sugestie : Uita-te in fiecare zi, noapte sau dimineata daca ai timp la desene anime si daca iti place de vreun baiat foarte mult incearca sa il visezi ca va intalniti...va sarutati etc...Si eu am avut la fel vise urate..si asa am facut.Ma uit in fiecare seara la Naruto..Si imi place mult de el asa ca il visez noaptea..crede-ma asa fac in fiecare noapte cand dorm, eu chiar daca ma uit la un film de groaza, tot am vise frumoase. Sper ca te-am ajutat :*
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: