Yoga.
Cel putin cate un jumat de ora pe zi.
Cauta grupuri de /practicanti yoga in localitatea ta (sau in apropiere.
Pasarinol seara inainte de culcare, sa vezi dupa ce calm esti nici nu te mai intereseaza problemele.
Salut
poți sa-mi dai un exemplu real, o intamplare reala, in care ai reactionat nervos?
Nu vrei sa știi crede-mă
Nu mai am mult pana sa nu devin un Dhamer
Am ogramada de probleme nu pot sa ma prefac la nesfârșit ca nu am nimic și ca sunt ok când nu e asa! Cred ca și jocurile de noroc m-au adus în stadiu asta.
Mai adauga un pas situatiilor in care te confrunti cu o problemă:
Uite un exemplu :
Pierzi la aparate
ai o problema
iti trebuia suma x
nu mai ai nici suma x
resemneaza subiectul, chiar daca mai incerci, deocamdata resemneaza-l, renunta la ce trebuia sa faci cu suma x si ai pierdut prima suma si atat, nu mai conteaza, nu s-a putut, nu mai ai nevoie.
renunta la scopul avut.
Resemneaza-te.
Deci :
Ai nevoie de bani, vrei sa faci ceva important pentru tine.
Ai o suma de bani, incerci la aparate.Iti pui sperantele in ea.
Pierzi.
Ai nervi,nu reusesti odata sa faci ce ti-ai propus, ai pierdut si banii si tot ce faci e sa camuflezi faptul ca ai o problema,nemairezitand.
Trebuie sa te RESEMNEZI.
Sa renunti sa-ti mai doresti sa reusesti ce-ti doresti acceptand ca nu o sa ai asta.-nu o sa ai ceea ce vroiai tu sa faci cu banii
Renunta in a mai te gandii la banii pierduti, ai incercat, i-ai pierdut si atat, viata merge mai departe vei avea si vei pierde altii.
Invața sa pierzi lupta cu problema pe care o ai, intelegand ca nu s-a putut,acceptand daunele pe care ti le-a facut si totodata acceptand situatia cum e fara sa o rezolvi.
Trebuie sa renunti in ati mai dori reusita acelui scop.
Incepi sa ai nervi ca o duci prost cu banii. Accepta nu mai lupta cu problema prin a nu-ti mai dori ceea ce nu reusesti.E decizia ta daca-ti mai doresti sau nu, alegand ca nu mai ai nevoie. ( lupta daca n-ai incercat inca, nu accepta pe viata, poate mai revii, deocamdata stai asa )
Opreste-te din a mai rezolva ceva pentru problema avută, decat acceptand ca o sa traiesti asa si atat.( si repet, deocamdata, o perioada, clar nu renunti pe viata, dar deocamdata resemneaza-te )
Renunta la cafea si ciocolata pentru inceput.Stiu ca poate sa para banal dar macar nu iti sare mustarul din orice.
Faza 2 observa-te non stop.Ai nevoie de observator.
Cand te enervezi incearca sa intelegi cine din interiorul tau se enerveaza si de ce.Orgoliu ranit, neputinta, etc.
Lasa-i naibii de psihologi si psihiatri ca au mai multe probleme decat tine, doar ca au invatat sa le ascunda foarte bine.