| blahblina a întrebat:

Ce poti face cand ai infectie urinara? Adica ma ustura tare cand merg la baie[si merg des de 2 zile]. cica sa beau multa apa, dar nu cred ca functioneaza.noaptea nu ma deranjeaza prea tare, dar ziua e groaznic. funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Te duci la medicul de familie care iti prescrie antibiotice. Cu cat mai repede, cu atat mai bine.

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

1. O sa suferi asa pana o sa te duci.
2. Infectia poate urca si sa te trezesti ca ai probleme cu rinichii.
3. Du-te la un medic internist, contra-cost, daca esti in alta localitate, dar du-te.

| unCalutz a răspuns:

Iti recomand Urinal sunt medicamente pe baza de plante.

Am folosit si eu si isi fac efectulwinking

| Babydoll_4700 a răspuns:

Eu am luat Tavanic (e un antibiotic foarte puternic) si nu mai am nicio problema de cateva luni bune. Dar ar fi de preferat sa consulti un medic. Si bea ceai de codite de cirese! Insanatosire grabnica!

| blahblina explică:

@Brigaela care sunt riscurile daca nu merg? Acum nu sunt acasa la mine, sunt plecata din localitate, si nu pot ajunge la medic :-s...