Întrebare recomandată | simona_4325 a întrebat:

Ce poti sa faci cand simti ca faci un atac de panica(medicamente.etc)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| gabriela a răspuns:

Mergi la psihiatru, se trateaza! Daca nu mergi, se agraveaza!

| laurentiu a răspuns:

Cand te ia atacurile de panica poti sa masezi degetul inelar, daca ai la indemana o punga sufla in ea si respira aerul, sau in palma, si iti trec imediat
serios!
bafta!

| Blaiiir a răspuns:

Pai daca ai un atac de panica, incearca sa=ti repeti:Totul e bine, sunt calma. Nu s-a intamplat nimic rau. Poti sa zici orice vrei tu care se calmeze. Repeta asta pana ce te linistesti. Asta pe moment. Du-te la un psiholog, te ajuta foarte mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la dr de familie ca sa-ti spuna ce analize sunt necesare pentru a descoperi din ce cauza faci atacul d epanica. Nu toate se trateaza psihiatric.

| iInfinityDarkness a răspuns:

Si eu am avut asa zisele atacuri de panica...am avut vara, de cateva ori, important este sa nu te gandesti la asta...sa iti gasesti un loc linistit, sa incepi sa meditezi putin, sa iti gasesti o imagine frumoasa, care ti-ar putea duce gandul departe, fa niste exercitii de respiratie si amelioreaza pulsul inimii.In general atacurile de panica se formeaza cand organizmul simte nevoie sa se apere, corpul nostru e ca un caine de paza, incearca sa ramai calm/a la primirea unor vesti proaste.Cam atat am avut de scris, sper ca te-am ajutat si sper ca iti vei reveni in curand, numai bine si multa sanatate.

Întrebări similare