Imi pare rau ca revin in completare... dar nu pot sa trec peste asta...masajul anicelulitic NU trebuie sa doara... daca doare...schimbati meseuza...cine crede ca scapi de celulita...sau de orice altceva prin vanatai? si...imi pare rau sa va spun. DOAR cu masaj, NU scapati de celulita...credeti ca s-ar mai vedea la TV vreo vedeta cu celulita?
Masajul cu pietre...
cu sau fara pietre cu aparate cu unde electromag. fara sincer eu le prefer pe toate si le-am incercat
e de probat orice se poate incerca odata in viata si daca ti place de ce nu. o sa te alegi cu o groaza de relax in zioa aia.) asta e garantit
cit pentru celulita cum citeam mai sus ei aia odata ce vine nu se mai duce ( din pacate ridurile raman pin ce nu se pun inapoi kilogramele pierdute se poate evita cu creme pe baza de glicerina aia da. da nu spera ca se pot trata in ceva fel (
Sunt asistent medical de balneofizioterapie (care include; i masajul), diferă foarte mult cum sunt încălzite pietrele, dacă sunt încălzite prea mult pot provoca chiar arsuri serioase (de gradul I, II, III sau în cel mai rău caz chiar IV dacă se vede culoarea rosu aprins pe piatra), masajul cu pietre în România a venit destul de târziu (din china, ţine de Presopunctură, apăsarea în anumite puncte enrgetice), eu recomand masajul normal, iar la cei care au celulită sau doresc să slăbească le recomand masajul anticelulitic! Şi masajul cu pietre doare ca şi cel anticelulitic!
daca nu este un pic dureros, cum vrei sa scape de celulita? numai cu geluri anticelulite, sigur nu are efect! ai facut scoala de balneofizioterapie? daca da vad ca ai lipsit la cursuri! mai relaxant este masajul cu ulei aromatic, vrei sa va dau lectii de masaj? ca nu aveti nici una experienta mea in masaj!
Cel mai relaxant sunt băile cu plante medicinale şi uleiuri volatile din diferite plante medicinale, flori, etc! ŞI APROPO ŞTIU TOATE PROCEDEELE DE MASAJ!
Draga mea Alinuc, imi pare tare rau pentru dna asistenta de balneo...dar...nu stie nimic despre masajul cu pietre .calde sau reci... acest masaj se face cu pietrele incalzite la un aparat special pentru acestea, care le incalzeste exact la 52 de grade C, deci...adio arsuri...de gradul...
Intr-adevar, masajul este deosebit, foarte, foarte relaxant, ajuta mult prin caldura la durerile articulare, mai ales ca se folosesc diverse uleiuri terapeutice (levantica, ienupar, musetel, gin seng, etc, fiecare recomandat pentru o anumita afectiune...), sau, pietre din marmura, care se racesc la frigider si se folosesc singure pentru tonifiere sau alternativ cu cele calde, ca un dus suedez...
E complicat masajul cu pietre si daca nu-l intelegi...il denigrezi...la fel ca pe orice filozofie...
Terapia cu pietre este bazata pe disciplinele orientale, conform carora exista sapte puncte enrgetice numite chakra localizate de-a lungul canalului central al corpului - centre ale energiei vitale care sunt legate de anumite organe ale corpului. Din punctele chakra, energia este distribuita in intreg organismul prin numerose canale energetice care traverseaza corpul. Efectul este unul tare placut, simti asa o senzatie de profunda relaxare! (bine inteles, numai daca masajul este facut profesionist!)
Masajul cu pietre accelereaza circulatia sangelui si metabolismul celular, este unul din cele mai potrivite remedii pentru relaxare si somnul adanc, dar si pentru oameni stresati, nervosi, cu stari de anxietate, insomnii, cu probleme ale spatelui, dureri musculare, probleme circulatorii, artroze si artrite.