| JennyBerry a întrebat:

Ce produse recomandati pentru transpiratia excesiva la axile? Eu folosesc Vichi 48h. Stiati ca produsele roll-on solide stocheaza transpiratia in interiorul corpului rezultand la acumulari nodulare benigne in compozitia sanului? Pudra stopeaza procesul de transpiratie abundenta? sau ce alte produse, solutii, remedii s. a. m. d ar trebui sa folosesc? Nu am incercat decat antiperspirantele, roll-onurile lichide si solide.Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| JennyBerry explică:

Zvon: Principala cauza a cancerului de san este folosirea antiperspirantelor. [ asta ar fi de domeniul sf, toate am muri de cancer, e teribil ]
Fals: Cauzele cancerului mamar au fost intens studiate, dar nici un studiu nu a demonstrat ca antiperspirantele ar fi un factor de risc.
P. S: sunt interseata in mod direct de latura aceasta a medicinei si daca mai vrei sa vorbim orice topic este bine venit.
P. P. S : Esti la facultate?

| Cryssbest a răspuns:

Incearca deodorantele LOGONA de la Life-Care (sunt produse BIO). Nu contin saruri de aluminiu sau alte chimicale daunatoare pielii. Iti recomand deospray-ul ASIA, cu extract de floare de lotus si bambus.

| Cryssbest a răspuns:

@FunditaRoz, am avut o prietena care a trecut prin asta, si da, exact de la antiperspirante i s-a tras! Profesia ei? Asistenta medicala(Bucuresti)! A supravietuit, e ok, dar putea fi si mai bine, nu?
Iti recomand puternic sa te orientezi spre produse BIO - pentru ca celelalte vor lasa in timp "urme" asupra ta. Chiar daca acum ti se pare perfect normal. Chiar daca ti se pare ca fac reclama negativa altor produse/concurenta neloiala.
P. S. : Am absolvit. Cu mult timp in urma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiam de cancere de san provocate de perspirante, poti incerca solutii naturale, sunt ceaiuri care micsoreaza cantitatea de transpiratie eliminand totusi toxinele sunt sapunurile naturale care protejeaza si sprayuri care nu contin aluminiu si substante chimice.
Am si eu o intrebare inainte de antiperspirante nu exista cancer la san? Erau mai putine cazuri?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu folosesc roll on Body Series fabricat de Amway, lasa corpul sa transpire in schimb nu lasa sa se formeze acele bacterii in transpiratie, de fapt ele "miros" si nu transpiratia noastra, este un produs ce are la baza concentrate din plante.

| radumihalache a răspuns:

Stai linistita cu acel Vichi 48H. Daca transpiri excesiv, cel mai probabil suferi de hiperhidroza, si iti trebuie un antiperspirant "profesional" sa-i spunem asa... Ce gasesti in magazine sunt doar pentru transpiratie normala.
Iti recomand Odaban Antiperspirant, o solutie profesionala impotriva transpiratiei excesive ce te va scapa complet de aceasta problema. Nu se gaseste peste tot, eu l-am cumparat de pe http://www.antitranspiratie.ro
Uite si un review complet pe care l-am gasit pe net de la cineva care a suferit toata viata de problema transpiratiei escesive: http://antiperspirante.wordpress.com/2012/07/20/odaban/