Ce putem face astfel incat cei mici sa nu mai raceasca vara?

Ce putem face astfel incat cei mici sa nu mai raceasca vara?

 

Vine vara si odata cu ea scapam de frig, de hainutele groase, dar nu si de bolile de sezon, cum e si cazul racelii. In timp ce vara inseamna pentru copii mai multa joaca in parc, plimbari in aer liber, plaja si baie la mare, pentru mamici sezonul cald vine cu griji in plus.

 

Mamele trebuie sa fie atente ca micutii sa nu faca insolatie, sa nu stea prea mult la soare, dar si sa nu raceasca. Desi raceala este asociata de cele mai multe ori cu sezonul rece, mamicile stiu mai bine ca vara se raceste cel mai repede.

Diferentele de temperatura, aerul conditionat, schimbarea brusca a vremii, imbracamintea necorespunzatoare, toti acesti factori pot contribui la aparitia racelii la copii, pe timp de vara. 

 Vremea calduroasa, ne impinge sa ii dam copilului bauturi reci si inghetata sau sa pornim aerul conditionat, insa toate aceste variatii de temperatura, de la cald la rece, care au loc in organism, au efecte benefice de scurta durata, pe termen lung rezultatul constand in aparitia unei raceli usoare sau severe.

Copiii sunt mult mai sensibili si trebuie protejati vara mai mult decat am fi crezut. Pentru a preveni sau a stopa simptomele de raceala, care apar vara, puteti administra copilului capsule naturiste pe baza de eucalipt, care actioneaza prin ameliorarea starii de raceala, ajutand si respiratia in caz de nas infundat.  

Eucaliptul (Eucalyptus globulus Folium) este un ulei esential ce ofera avantajele fitoterapiei si aromaterapiei prin intermediul capsulelor 100% vegetale.

Acest supliment natural este recomandat in cazul afectiunilor respiratorii acute si cronice ale copiilor mai mari de 6 ani, fiind in totalitate natural si recomandat ca inlocuitor pentru medicamente. Pe cat posibil, optati pentru capsule care contin pulbere obtinuta prin criogenie, din frunze de eucalipt, obtinut fara a se folosi solventi, excipienti sau conservanti.

 

Un articol oferit de


Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Informații extrem de utile. Și eu folosesc eucalipt dar și echinacea, miere naturală de albine, etc.,... bine eu sunt adult!
Sănătate tuturor bebelușilor.
Pa, pa.

| katala a răspuns:

Sa-i supraveghem. Atat! De restul se ocupa mama natura. Eu mi-am crescut copilul cat am putut de natural, si nu am avut probleme; sigur ca mai racea, dar asta este... altfel cum credeti ca se face imunizarea?

| mateia a răspuns:

Si mai bun, exista un medicament naturist pe baza de echinaceea si tuja (are studii clinice, este nemtesc, in occident e folosit de cel putin 20 de ani si de cativa ani exista si la noi in farmacii). Se numeste Esberitox, ajuta in tratamentul racelilor sau la stimularea imunitatii in cure preventive. Foarte important, spre deosebire de orice alt produs (de sinteza sau naturist) este recomandat si gravidelor si copiilor mici!
Au si site :www.esberitox.ro

| Brotacel a răspuns:

Buna!

Mai putina inghetata, sucuri mai putin reci, ceaiuri caldute si totul e perfect! big grin

Pa, pa.