| YumiSukinanda a întrebat:

Ce putem face pentru dureri la masea umflata gingia tare? FUNDA URGENT!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| ZaKid a răspuns:

Glicerina Broxadata.
Se va retrage si umflatura dar si durerea (daca este cazul).

| Biu_7672 a răspuns:

Du-te la doctor. Eu am luat Nurofen ( pastila ) si mi-a trecut. Aulin e prea tare ( daca esti copil ) si nici de Ketorol nu stiu ce sa zic. Cu Nurofen mergi la sigur.

| Reiki a răspuns:

Paracetamol - antiinflamator, antibiotic recomandat de farmacist sau medic si pentru dureri antinevralgic sau ketonal.

| VadTot a răspuns:

Cu ceai de musetel daca ai gingia umflata. fa o garga cu ceai de musetel ok? apropo de ce nu i spui mamei tale ce problema ai? cati ani ai?

| toica2 a răspuns:

Tu vrei sa zici ca ai un abces, adica ti s-a umflat gingia si te doare rau cand mesteci sau vorbesti, in general te deranjeaza, ia niste vata, inmoaio in spirt, si o pui repede la gingia umflata, o tii cateva secunde 10/15/20 cat rezisti si repeti a 2 zi la fel si o sa vezi ca a 3 zi nu mai ai nimic, asta este o metoda la indemana oricui, sper ca te-am ajutat eu asa am patitbig grin azi mi-a trecut fiind a 3 zilaughing

| Felix65 a răspuns:

Antibiotic cu spectru larg! Urgent! Si apoi la stomatolog!

| greenmoon a răspuns:

Ce zici de un dentist? Si fara teama, nu musca.

| George12123 a răspuns:

Baga scrum de țigare amestecat cu alcol

| socolalexiailona a răspuns:

Ai aici mai multe informatii despre asta https://denttaglio.ro/......preventie/