| Bab a întrebat:

Ce puteti sa-mi spuneti despre chestia asta " punctele albe sunt cele Fordyce, doar că uneori parcă se înmulţesc. problema e că punctele roşii, ca de la urzicat apar pe zona fără păr.pe labia mare interioară, în dreptul clitorisului. nu s nişte puncte definite, par nişte acumulări de lichid, întinsă labia apare aproape ok, doar mici denivelări. mă gândeam că s şi acele mici glande înfundate. având şi chistul bartholini, momentan retras aproape 100%, s or mai înfunda pe acolo ceva glănduţe. chiar nu ştiu să descriu, n arată nici cum, nici coşuri, nici beşicuţe, nici negi. par acumulare de lichid, dar când întinzi labia par doar nici ridicături în piele, nu pe piele. nu fac crustă. n am o scurgere anormală, uneori pe labii apare o depunere, dar trece după menstruaţie" exact la fel am si eu si nu stiu ce sa cred este o boala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Cherry a răspuns:

Poate fi herpes.Este din ce in ce mai raspandit cel genital.