Piatra se rezolva laparoscopic, relativ repede, si te vei simti mai bine fara aceea piatra.
Restul nolilor trebuiesc vindecate si ele!
Sanatate multa!
Totusi, stii daca amestezia se face intravenos adica seringa sau se face prin gaz, adica ti se pune acea masca pe fata?
Asta depinde de medici.
Efectul este a fel: vei dormi si nu vei simti nimic.
Sanatate!
Buna! Înțeleg prin ce treci deoarece am o problema de sănătate și s-ar putea să mă opereze anul asta.Eu vreau sa fac operatia dar mi-e frica. Bafta și roaga-te!
Urmeaza saptaman viitoare sa intru in operatie. Abia astept sa scap de stresul acesta.
La 20mm e mare piatra, nu trebuie sa o operezi. Canalul biliar are 5 mm.
Buna, imi pare rau ca ai aceasta problema, mi se pare mare piatra, iti doresc sa ai o operatie cu rezultat pozitiv. Nu stiu prea multe despre asta, dar am pe cineva in familie care vrea sa se opereze tot de pietre la vezica biliara. A dat vina pe piatra asta pentru diferite manifestari de genul greata, varsaturi. Ne poti spune ce simptome ai tu?
Eu am manifestat acum un an de cand a inceput un "foc la stomac", o arsura puternica. Dupa care am inceput sa iau pastile si sa beau ceai. Simptomele de pe parcurs au fost greturi, varsaturi nu prea( nu sunt nici genul de persoana care sa imi fac greata puternic ), ameteli chiar, dureri de stomac. Iar ultima data a fost cand m-a durat in partea dreapta si atunci am zis ca ceva nu este in regula.