Anumite "reacti advere" ar putea duce la așa ceva
https://www.flickr.com/photos/abbieallardyce/4659989608
Nu prea multi se pare, generatia asta...in loc sa se bucure de copilarie vrea sa ia hormoni sa aiba 3 metri.
Nu știu nici ei ce fac. dacă ar ști dacă ar fi avut băieții ăștia un tată un frate pe cineva să-le spună de binele lor și sănătatea lor n-ar fi ajuns băieți să consume tot felul de otrăvuri...
Iti dai seama, fara un exemplu masculin e naspa.
Nui vina lor a părinților lor îi necăjesc amăgesc nu le acordă atenție și ei apoi ajung complexați de ei în privința la tot legat de ei... sănt lăsați singuri cu ei nu-s ajutați de părinți lor să-și poată dezvolta personalitate preferințele lor sănt marginalizați de părinți lor și ei apelează la orice din exterior să fie și ei acceptați validați atenție....Treaba este că nu este de ajuns pentru un copil doar un tată trebuie sa fie și mama atunci un copil crește cu Adevărat sănătos mama în viața unui băiețel este mult mult mai important.
Am fost la un endocrinolog si mi-a zis ca am nevoie de hormoni de crestere dar eu nu prea cred acest lucru
Nici să nu faci prostia asta în viața ta să crezi vreodată ce-ți spune acel endocrinolog. îți faci rău dacă te iei după omul acela.
Mănâncă sănătos, dormi la timp nu-ți neglija somnul, Mănâncă legume, fructe, mergi în parc alergă fă mișcare sport în parc la aer curat în natură,
Am facut intrecut radioterapie si mi-a zis ca mia afectat cresterea si ar trebui sa fac hormoni de crestere
Vorbești te rog multe de tot cu părinți tăi despre problema de sănătate pe care o ai fiindcă eu sunt doar un om simplu nu sunt medic nu știu nimic despre medicină. îmi pare rău sincer cu Adevărat rău de problema ta de sănătatea dar părinți tăi 100%la100% ar ști sigur cum sa procedeze în privința ta.
Cojocaru_Andrei_1990 întreabă:
cretzulina5291 întreabă: