Si eu ma confrunt cu aceeasi problema...:(
Uite cam ce am gasit eu: fara stress, fara cafea si bauturi cu cofeina cum ar fi coca-cola, tot felul de lotiuni scumpe cu continut mare de clorhidrat de aluminiu (Drysol daca cauti pe google, dar eu inca nu am incercat), injectii cu toxina botulinica si cea mai radicala metoda- operatia- se sectioneaza un lant nervos care va face sa nu-ti mai transpire palmele, dar cu multe riscuri si efecte secundarer ireversibile.
Boala ta se numeste hiperhidroza palmara, si crede-ma ca probabil nici unul din remediile recomandate de ceilati de pe site nu va da rezultate... oricum nu pe perioade lungi pentru ca ceea ce avem noi nu este ceva trecator.
Daca vrei sa afli mai multe cauta pe net despre hiperhidroza si vezi ca exista chiar si un grup ar celor suferinzi
http://health.groups.yahoo.com/group/hiperhidroza-operatie/
Numai bine!
Sunt remedii in anumite cazuri: acupunctura, fitoterpie, nutritie si tehnici de relaxare.
Pentru a putea face o evaluare trebuie sa vezi un acupucturist (se pot rezolva sau ameliora 7 cazuri din 10).
Din punct de vedere al medicinei alopate lucurile nu se pot rezolva cu usurinta (injectii sau sectionarea anumitor nervi ceea ce imi este greu sa accept) - botoxul mi se pare un paleativ si este si foarte scump.
Se gaseste in farmacii este un unguent se numeste Repair lipobase este produs de firma Astellas si se aplica pe palme dimineata, dupa ce v-ati facut toaleta, masand bine pana intra in piele. Un alt tratament zilnic consta in introducerea mainilor, pentru 5-10 minute, intr-o solutie de apa cu Borax (1 lingura Borax pentru un litru de apa), in care se adauga putin sapun (pentru spuma). Mainile trebuie lasate sa se usuce, apoi se vor unge cu glicerina sau ulei vegetal. Dupa 15 minute, mainile vor fi uscate. Acest tratament se face de doua ori pe zi, dimineata si seara. Daca se gasesc urmatoarele ingrediente, se poate prepara solutia descrisa mai jos: acid boric - o parte, Borax - 3 parti, acid salicilic - 3 parti, glicerina - 12 parti, alcool pur - 12 parti. Aceasta solutie se aplica pe maini, de 2-4 ori pe zi. Mainile vor ramane ude 10 minute, dupa care se vor curata. Se va regla astfel problema rapid si definitiv.
Si pudra de talc este buna pentru transpirarea palmelor.
Nu sunt singurul
Nici eu nu cunosc ce ar ajuta. Eu schimb husa de la volan la 1 an 2.
Inseamna ca ai probleme cu tiroida, dupa cate stiu eu.Consulta un medic, daca e ceva care te preocupa.
Si eu am aceeasi problema, am fost la dermatolog si mi-a spus ca singurul remediu este injectarea de Botox langa nervul palmar. Trebuie 2 fiole pe an cel putin 3 ani ca sa isi faca efectul. O fiola costa in jur de 400 de euro. Cam scumpa afacerea, asa ca eu am lasat-o balta. Sper ca ti-am fost de folos!
Si eu ma confrunt cu aceeasi problema.
Am auzit ca nu prea sunt remedii. Dar totusi m-am gandit ca ar fi mai ok sa fac o vizita la dermatolog, ai putea si u.
Lotiunea de maini Odaban este cel mai bun remediu impotriva transpiratiei palmelor. Sau spray-ul Odaban care poate fi folosit pe tot corpul. Niste produse extraordinare
Chiar functioneaza lotiunea de maini odaban? ai incercat tu? eu am incercat spray-ul odaban pe maini dar nu a avut niciun rezultat
Eu am folosit Lotiunea de maini Odaban si pot confirma ca este extrem de buna. Pur si simplu mainile ti se usuca imediat ce te dai cu ea. Sprayul este mai mult pentru subrat, poate fi folosit si pe alte zone ale corpului, insa trebuie sa respecti exact instructiunile de folosire.
Incearca lotiunea si o sa te convingi, o gasesti pe www.antitranspiratie.ro, si iti ajunge acasa a doua zi.
Numai bine!
Poti sa-mi dai te rog mai multe detalii? cat dureaza efectul dupa ce te dai?
Poti incerca iontoforeza gasesti pe net aparate de iontoforeza dar sunt cam scumpe de la 400 euro in sus eu am incercat cu un aparat facut de mine pe care l/am gasit tot pe net si la mine a dat rezultate ai nevoie doar de o baterie de 12 v de motocicleta doua fire cu clesti crocodil la capete si doua tavite de inox intra pe iontophoresis device.com acolo ai sa vezi citeva persoane care si/au facut astfel de aparate
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: