Crema de galbenele, masca din tarate alimentara, tine un regim alimentar in care sa excluzi dulciurile, prajelile, foloseste un sapun cu ph
Cauta si gaseste pe cineva ce lucreaza in spital si poate iti face rost de o substanta numita UREE si dupa ce spelifata bib, o stergi si dai cu uree. Asta faci seara si dimineata te speli normal cu un sapun cu glicerina
Un tratament naturist eficient e usturoiul. Taie rondele subtiri de usturoi si cu partea zemoasa maseaza zona afectata, inainte de culcare si lasa-l sa actioneze pana dimineata. Daca ai probleme serioase, il mai poti aplica o data, ziua, dupa ce te-ai spalat pe fata, si-l lasi sa actioneze cat mai mult posibil. Dupa ce te vei spala pe fata, mirosul de usturoi va disparea complet.Cat despre produsele pentru cosuri, nu recomand cremele, mai ales daca ai tenul gras. Daca nu obtii rezultatele dorite cu usturoiul, poti incerca Zineryt-ul, dar doar dupa un control dermatologic care te asigura ca e totul in regula daca-l folosesti(in anumite conditii, acesta poate face mai mult rau decat bine). Pretul sau poate ajunge pana la 35 de lei(in functie de farmacie).
Eu zic asa, da-te cu niste coji de castraveti pe fata, e cel mai natural si cel mai ieftin si sigur o sa mearga
Buna! nu am avut probleme de genu` asta... dar stiu de la prietenele mele ca se dadeau cu ceai de musetzel p fata.au zis ca functioneaza ! incearca! la urma urmei, nu ai nimic de pierdut, nu?
HeadUpAndSmile întreabă:
dobrin1019 întreabă: