| lovetolife23 a întrebat:

Ce remedii naturale stiti pentru vindecarea ulcerului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Nu exista. Tu trebuie sa te duci la un doctor, iar acela, iti va scrie pe o hartie sau pe ceva, tot ce ai voie sa mananci si sa nu mananci. Si la fel, iti va da niste pastile sa iei. Daca ulcerul este la inceput, se poate vindeca destul de repede (in 5-6 luni). 5-6 luni ar trebui sa ti se para foarte putin, tinand cont ca unii asteapta si 10-15 ani sa li se vindece ulcerul. Ascultama pe mine si du-te la doctor... daca se agraveaza, poti murii (DOAMNE FERESTE :o ) si asta se va intampla in chinuri( stiu de la mamaie, care a avut un frate. A patit la fel ca tine. Nu s-a dus la doctor, si a murit in fata bunicii mele in chinuri, tipand si plangand). Dc iti zic astea, nu ca sa te fac sa-ti fie frica de boala, ca se poate combate pana la 100 de ani. Doar ca sa te fac sa te duci la doctor, si sa-ti spun consecintele neglijarii ei! sall si insanatosire grabnica. Nu cer funda, am rasp din placere happy

| ellamarin a răspuns:

Aici poti citi despre tramanetul care se aplica la ulcer.
http://www.i-medic.ro/boli/ulcer-gastric

| CarlaD a răspuns:

Roag-o pe mama ta sa iti faca ceai de pelin.ai grija ca este foarte amar si chiar daca il indulcesti nu se va indulci. Tatal meu a avut ulcer(adica gauri in stomac) si in loc de apa sau altceva bea numai acel ceai si in final in scurt timp s-a vindecat complet.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare