Întrebare recomandată | Caddyi a întrebat:

Ce remedii naturiste stiti pentru durere de gat? ( parintii mei au spus ca este posibil sa ma doara gatul pentru ca am dormit stramb )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

Daca te doare in gat, remediul naturist e albastrul de metil, iar daca te doare muschiul gatului te ajuta masajul, chiar cel facut de tine.

| Caddyi explică (pentru BiuL):

Multumesc!winking

| BiuL a răspuns (pentru Caddyi):

Cu placere! sper sa-ti fie de folos.

11 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Gat stramb masaj usor cu un unguent, iar daca te doare in gat ceai caldut cu lamaie si indulcit cu miere

| Ottakringer a răspuns:

Incearca TATANEASA, e o alifie naturala si nici nu costa mult.O gasesti in farmaciile naturiste. Faci masaj cu alifia in fiecare zi la gat.

Răspuns utilizator avertizat
| Damaaaaaaaaaarys a răspuns:

Si pe mine ma doare gatu...dar nu in gat si asta se datoreaza ca am dormit stramb si cu parul ud

| Madutzaaa2317 a răspuns:

Buna, eu zic cel mai bun remediu pentru durerile de gat este mierea de albine!

| Caddyi explică (pentru Madutzaaa2317):

Pe mine m-a durut muschiul gatului. Imi cer scuze daca te-am facut sa intelegi altceva.