anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce remedii stiti pentru stoparea lacrimarii ochilor? Sau solutii ceva...

in afara de vizita la doctor ca am fost si mi-a bagat pe gat ochelari si ma doare capul de innebunesc de la ei...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dinusinziana a răspuns:

Nu cumva e o potentiala conjunctivita? cat despre ochelari.nu cred ca sunt necesari. eventual niste picaturi de ochi, si se rezolva. intreaba la farmaciewinking

5 răspunsuri:
auran
| auran a răspuns:

Lacrimi artificiale, curata ochii
in caz ca nu se remediaza, atunci mergi la alt medic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Auran...cum sa-i curat? ...cu ce? spune-mi mai multe ...sunt cam "blonda " in momentul de fata... dar numai suport sa-mi lacrimeze ochii si durerile de cap...plus ca daca imi spune ceva rau sau se leaga de mine imediat incep sa-mi curga ochii...nu stiu e ceva straniu.nu am mai patit pn acum asa ceva...

mariana
| mariana a răspuns:

Ochii pot lacrima daca sunt suprasolicitai sau in caz ca s-a slabit vederea si ai nevoie sa porti ochelari si in acest caz recomandarea medicului oftalmolog este buna. Sa stii ca, la inceput, te acomodezi greu cu ochelarii si indicat este sa-i porti cate putin timp 15-20 de minute si apoi sa-i lasi deoparte, dupa care cu o pauza de cca 1 ora sa-i pui din nou, in cateva zile ochiul se adapteaza si nu vei mai avea probleme. Daca observi ca ochii iti sunt si injectati( adica rosii), atunci s-ar putea sa ai conjunctivita si este necesar tratamentul pe care ti=l indica medicul.
Stii bine ca ochii sunt foarte importanti si trebuie sa le acordam o mare atentie, asa ca daca ai nevoie de ochelari si nu-i folosesti iti slabesti vederea si vei avea nevoie apoi de dioptrii mai mari.
Durerile de cap pot fi si de la ochelari dar si de la suprasolicitarea ochilor pentru ca nu porti ochelarii indicati de medic asa ca pana nu inlaturi cauza, nu vei putea sa inlaturi lacrimile.
Pentru revitalizarea ochilor obositi si sesibili se pot folosi picaturi de "Visine tired eyes sensitiv", care costa 21 lei RON si sunt prezentate in 10 fiole din care de 2-3 ori pe zi iti pui picaturi. Pentru uscarea ochilor se poate folosi solutie clasica de "visine"., care este cu ceva mai ieftina. Dar neaparat trebuie sa porti ochelarii prescrisi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc mult Mariana... dar am purtat ochelari timp de-o saptamana asa si am inceput a 2 sap sa-i port mai tot timpul... dar durerile de cap sunt mai insuportabile...

auran
| auran a răspuns:

Exista la frmacie niste lacrimi artificiale ( nu stiu cum se numesc) pui cate o picatura in fiecare ochi de 2 ori pe zi