Fastum gel te va scapa de durere pe moment. dar daca vrei sa rezolvi definitiv problema fa miscare. du-te la sala si lucreaza zona lombara. de fapt lucreaza tot corpul. iti garantez ca o sa te simti mai bine. am avut si eu dureri pentru ca stau foarte mult la calculator
Exista la noi in tare de 3ani iar in lume de peste 10ani un aparat natural considerat nr. 1in combaterea durerii de orice fel si intretinerea sanatatii etc.principiul lui e natural nu are contraindicatii si efectul e 100%vizibil si foarte bun in timp scurt eu ti las recomanda daca este si in zona ta posibilitatea de a ajunge la el pentru ca poti sa-l folosesti gratuit cat vrei pentru detalii intra pe www.ceragem.ro si nu o sa regreti iti va schimba viata si sanatatea citeste doar. eu il folosesc de 6luni si nu mai stiu ce e aceea sa ma doara ceva sau sa am altceva.
Pentru ca aceste dureri lombare au diverse cauze este bine sa consultati medicul de familie, care va face investigatiile pentru diagnosticarea bolii. Daca acolo este vorba de o hernie de disc?
Poti folosi un unguent Puterea ursului de la firma Krauter, poti face comanda pe net. O cutie are 250 grame si costa 25 roni.Intri pe google tastezi Krauter si alegi oferta care iti convine in functie de localitatea de unde esti. Totusi iti recomand sa mergi la un medic reumatolog pentru o radiografie si alte investigatii.Iti doresc multa sanatate!
Se gaseste in farmacii o gama variata de supozitoare calmante, sau de unguente pentru uz extern la farmacie. Pentru uz intern, un adjuvant rapid il reprezinta Mydocalm-ul. In mod sigur insa iti va trebui reteta. Ca o precautie incearca, mai ales pe perioada anotimpului rece, sa te obisnuiesti sa porti un brau. Se gasesc in comert. In alta ordine de idei, evita pe cat posibil efortul. Multa sanatate!
http://www.sfatulmedicului.ro/medicamente/mydocalm-comprimate-filmate_9429
Se gaseste in farmacii o gama variata de supozitoare calmante, sau de unguente pentru uz extern la farmacie. Pentru uz intern, un adjuvant rapid il reprezinta Mydocalm-ul. In mod sigur insa iti va trebui reteta. Ca o precautie incearca, mai ales pe perioada anotimpului rece, sa te obisnuiesti sa porti un brau. Se gasesc in comert. In alta ordine de idei, evita pe cat posibil efortul. Multa sanatate!
http://www.sfatulmedicului.ro/medicamente/
Mai, acu vreo cativa anisori in urma, ma durea si pe mine la sale, dar am avut o prietena studenta, si era asa, oleaca... nimfomana ea de felul ei, deci a trebuit sa depun ceva eforturi... dar zau ca a meritat, si mi-au disparut durerile ca luate cu mana! Pe bune! Cand n-ai unguenti speciali... faci natural >>> sex!
Ketonal gel/Diclofenac crema/Bengay gel/Voltaren/Flamexin comprimate si sa dormi cu burta pe un pui de perna
Intr-un saculet pui sare mare de sac, pui sacuiul la incalzit pe calorifer iar apoi il pui pe spate, in zona care te doare!
Am inteles ca exista niste plasturi foarte buni. Mergi la farmacie si intrebi. II pui pe locul cu pricina si scapi de durere.
Ai mai jos un site cu informatii despre Durerea Lombara.
http://www.topmedica.ro/blog/durere-de-spate-ce-sa-fac/.
Poti pune intrebari chiar pe site iar medicul iti va raspunde in scurt timp. Succes :)
oskar întreabă: