Masca cu argila luata de la farmacie in plic mic. Intr-un pahar sau vas de portelan, mai mic, faci un amestec din o lingurita cu varf de argila si putina apa (ca sa fie ca o pasta usoara pe care o intinzi imediat pe fata ) si stai asa cam 1/2 ora intinsa, relaxata, apoi clatesti fata usor, cu apa calduta din abundenta si usuci prin tamponare cu un prosop. Te dai apoi cu o crema Apidermin, romaneasca, care contine laptisor de matca si este f. buna si repeti asta de cate ori / saptamana poti si ai sa vezi ca se vor vedea rezultatele. Aceasta este o masca care curata fata de cosuri, cicatrici si imperfectiuni, nu este prea scumpa si vei fii foarte multumita vazand rezultatele. Numai bine, Lucien.
Du-te la un medic dermatolog.lasa retetele naturiste recomandate de oricine, nu or sa te ajute deloc.ba chiar mai rau. pot aparea alergii sau alte chestii neplacute
Eu am folosit o lotiune pe baza de salvie si chiar a functionat, dar contine o substanta SPB-40 sau ceva asemanator care zice ca iti imbatraneste tenul. nu am avut asemenea probleme si inca folosesc aceasta lotiune de aprox 2 ani
ionela_8148 întreabă:
___Enzo întreabă: