| angelina_2665 a întrebat:

Ce sa consum si ce sa nu consum ca sa slabesc? pliiiz ajutati-ma

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Vögeln a răspuns:

Iti spun eu cum sa slabesti!(si eu am slabit si inca incerc sa slabesc. am slabit 2 kg in 2 saptamani jumatebatting eyelashes )
-nu mananci dupa ora 7(sau cu 4 ore inainte de culcare)
-nu mananci fructe dupa ce mananci(nu conteaza fucul idee'i ca atunci se pune mancarea.)
-nu trebuie sa faci abdomene(eu le zic abdominalebig grin) pentru ca astea's pentru forta. mai bine alergi(ideea'i sa transpiri)
-seara nu mananci aproape deloc
-dimineata mananci bine(ca sa nu'ti fie foame in timpul zilei)
-nu manaci dulciuri pea multe(o prajitura. cel mult 3 patratzele de ciocolata pe zi... ex:magura)
-mananci doar 1 felie si jumatate de paune la masa(mai putin seara. atunci cam 1 felie e de'ajuns)
-si cam atattongue
(aaa si am ajzit sa o femeie si'a pus sub pantaloni o folie de celofan. ca sa transpireworried...da' mai bine nu incercalaughingrolling on the floor)...straight face)
Sper ca ti'am fost de ajutor si succes la slabittongue:*

1 răspuns:
| Tibi35 a răspuns:

Nu manca seara, mananca fructe multe in loc de mancarea dintre mesele principale...si nu manca mancarurile preparate cu ulei sau mancaruri in general grase... Sper ca te-am ajutatwinking