Nu va trece de la sine fara antibiotic, ai nevoie de o radiografie la acel dinte sa vada medicul exact cauza, si sa i ti dea tratament, si timp de o lună ai suportat durerile? Nu te mai duce la medicul care a zis ca o sa treaca de la sine, este un incompetent si un incapabil, mergi la medicul de familie sau la urgență la stomatologie sa te vada alt medic, si sa i ti dea urgent tratament, ce varsta ai? Multă multă sănătate.
Da am suportat o luna de zile dureri ingrozitoare, am fost la urgenta in prima faza mi-a dat antibiotic o saptamana, dar nu mi-a trecut punga de puroi, dupa care in urmatoarea saptamana mi-a facut alt doctor de la urgenta drenaj la dinte si intr-un final mi-a spus ca trebuie scos dintele.Acuma fac antibiotic pentru punga de puroi si am si radiografie.Dar luni cand am fost la urgenta doamna doctor m-a trimis la un alt medic particular, si de acolo mi-a spus ca imi va trece.Sincera sa fiu nu mai stiu ce sa fac Cristi!
Mergi la chirurgie maxilo-faciala la privat, ti-am raspuns la comentariu si la inca o postare asemanatoare a ta.