anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce să fac ca sa nu îmi mai fie rău la vederea sângelui? Dacă văd tăieturi normale nu mă deranjează, dar în cabinetele medicale când trebuie să mi se ia sânge sau, de exemplu, în cabinetul veterinar la cosirea rănilor câinelui meu îmi este rău...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Nu te uiti, eu nu ma uit nici cand donez sange = 450ml si se ia cu ac din ala gros laughing daca ma uit si vad acul ala aia sunt...
La analize normale la fel, merg pe incredere gen cand vrea asistenta sa imi arate ca desigileaza acul laughing ma uit in tavanwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frica de injectii si sange dispare dupa expuneri repetate.

| cezar003 a răspuns:

Nu sunt medic insa sunt destul de in varsta si citit ca sa imi dau seama ca ai lipsa de calciu

| KR0NSTADT a răspuns:

Este doar o idee falsă în mintea ta. Gândește-te că sângele se regenerează foarte repede, iar cantitatea donată nu îți poate face rău.