| PuяpℓeMusic a întrebat:

Ce sa fac ca sa nu ma mai usture ochii?straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Didii15 a răspuns:

Poate te'a tras curentulstraight face

Mergi la doctor si iti va zice el ce picaturi sa iei:*
Good luck; x;; x!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dati cu picaturi in ochi daca nu iti trece du-te la doctor

| Lilik a răspuns:

Stinge calculatorul.

| ♥•ßyencuţa•♥ a răspuns:

Poate fii ceva temporar dar, de obicei, nu e un lucru de ignorat, deci, ar trebui sa faci un control oftalmologic pentru tine, pentru a-ti fii mai bine pe viitor. Poate ai nevoie de ochelari. Poate ca nu vrei ochelari, insa, nu e pe vrute. Asta e mai bine pentru sanatatea ta si nu o neglija, pentru ca, peste ani, iti va parea extrem de rau.

| miauu a răspuns:

Du-te la un control
sau daca te machezi ziua.demachiaza-te ca si de la asta
sau poate ai racit...
du-te la farmacie si zii la aia si iti da canamicina saqu ecva de genu si iti trece
eu asa am facut
winking

| zanesiprintese a răspuns:

Du-te la doctor, poate iti trebuie ochelari. Dar pana te duci poti lua de la farmacie Refresh(lacrimi artificiale). Eu nu mai vedeam la distanta si mi-a dat picaturile astea. Sunt foarte bune! Costa in jur de 30 lei. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca morcovi tongue

| emy a răspuns:

Trebuie neaparat sa mergi la un medic oftalmolog. Iar daca obisnuiesti sa te machiezi, renunta sa mai faci asta macar pana mergi la medic.Multa sanatate!

Întrebări similare