Nu erai tu ala informat si foarte arogant la adresa celor neinformati?
Nu mai pari asa informat acum
Ce arogant am fost? Si nu am voie sa intreb?
"Este, se vede ca esti roman care nu stie sa se documenteze"
"M-am saturat de inculti care nu stiu ce inseamna cannabis"
"Sa nu-i asculti pe incultii care se trezesc vorbind"
Erai mega informat din punct de vedere medical, restul eram niste incluti de care te ai saturat... Acum unde e baiul? Nu mai ai acces la informație
Vorbind de cannabis, cred ca acum stiu de ce e asa paranoic....adica mna.
Corect
Wow, esti pur si simplu penibil, poate am exagerat si eu da na, tu esti serios.
Nu consum, nu are nicio legatura indiferent paranoia cu cannabisul, deci nu stiu ce sa zic.
Si pe langa asta eu nu vin la tine in intrebari sau tin minte cine esti strict ca sa-mi bat joc de problema ta. Daca ai chef sa vorbim hai privat nu aici.
Pai de ce in privat? Tu m ai facut incult in public. Eu nu te am jignit cu nimic.
Ok. Las-o asa, pace si sanatate. Tu sa-mi urezi ce-i mai rau
Cred ca ai citit ce nu trebuie pe internet si ai inceput sa fi paranoic, daca te doare capul nu inseamna ca gata ai tumoare la cap, sunt foarte multe cazuri in care unele persoane au avut tumoare ani de zile si nu au stiut, nu au avut dureri nu nimic pana la un moment dat, durerile de cap pot aparea din zeci de motive, iar treaba cu plamanii, daca faci sport si transpiri nu bea apa rece fiindca atunci te poti imbolnavii iar daca ai ceva la plamani afli imediat a doua zi si rosu in gat iti trece imediat cu un Tantum Verde sau Strepsils, te sperii de pomana.
Asta deja e anxietate si tampenie cronica man
Nu mai citi tot ce scrie pe net, uitate la un film, iesi in oras, citeste o carte, du-te la un masaj n chestii care le poti face numai sa nu iti stea gandul la asa ceva.
...
Cam asa.
Maine poimaine suferi de sindromul studentului la medicina ai grija cu cititu si bolili' mai taie din ele
Si cum ai vrea tu sa te inteleaga? Cum sa te ajute ceilalti? Schimbarea gandirii trebuie sa vina de la tine, daca ai toate analizele la zi si sunt bune, gata, alunga-ti gandurile negative.
Gandeste-te ca esti un om puternic si ca poti depasi orice obstacol.
Este o grija excesiva, si-ti faci prea multe ganduri inainte de a se intampla ceva, ci ceva ce in viziunea ta s-ar putea intampla. Orice se poate intampla dar daca te gandesti tot timpul si esti stresat nu rezolvi nimic, dimpotriva abia asa te imbolnavesti.
Traieste-ti copilaria si lasa grijile!