| publikkul a întrebat:

Ce sa fac ca sa nu rod unghiile.
p. s. nu-mi puneti va rog caracter irelevant deoarece trebuie sa ma dezvat. ajutati-ma va rog. pentru cel mai bun rasp.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cryssbby a răspuns:

Pai nasha mea si-a pus unghii false si nu si le mai roade varianta 2 taieti-le mereu varianta 3 incearca sa iti faci unghiile si sa faci alte activitati care iti plac cu ce dragi. Ca rosul unghiilor vine de la stres...nu mai fi stresata... pup (fundita?)

4 răspunsuri:
| Dymytros a răspuns:

Tatal meu mi-a facut o chestie ca sa nu mai bag degetul in gura si mi-a dat cu ardei iute ( f f f iute ) pe degete si cand bagam degetul in gura ma ardea rauuuu... incerca si u!

| publikkul explică:

Problema e ca eu le rod si cu degetele

| delix a răspuns:

Sau extrema, cu **** big grinpe unghiihappy

| Ade2010 a răspuns:

Am aceiasi problema... ii nasol stiu dat nici eu nu stiu ca sa fac ca sa nu le mai rod daca ai raps folositoare da-mi si mie pls