Trebuie sa existe durere dar nu foarte mare cum spui tu. Cel mai bine un control la medic. Poti avea o raceala, un chist, o infectie, etc. Cum spune si Ashmy i-a Paduden este foarte bun.
Dar totusi un control ar fi indicat,
Iei o sticla de plastic goala si o umpli cu apa fierbinte apoi o pui in zona care te doare si stai intinsa in pat.Eu fac asta de fiecare data si mai iau si un agocalmin si stau ...de obicei 10-30 min si gata .
Daca ai incredere in produsele naturiste poti sa incerci sa iei extract de mladite de zmeur.Mie imi curgea foarte puternic si ma durea ingrozitor si am luat asa ceva si mi-a trecut instant plus ca are un gust dulce si e bun.Nu lua algocalmin pentru ca nu e bun pentru ficat.Succes
Buna...si eu am aceiasi problema... uite aici vei gasi cateva remedii pentru durerile mestruale.http://www.imagineamea.info/remedii-dureri-mestruale/ eu am incercat si are efect.
Puneti ghiata in locul in care te doare, si daca vomiti vomita du-te la baie daca ai nevoie sau tie rau
Si eu am dureri ingrozitoare... dar beau un ceai ori de menta, ori musetel ori de galbenele daca nu imi trece imi pun o sticla cu apa calduta nu fierbinte pentru ca iti poate cauza hemoragie interna. Sper sa-ti fie de ajutor raspunsul meu :*
adelatudor1 întreabă:
anonim_4396 întreabă: