| crezy a întrebat:

Ce sa fac cand ma intepa o albina ca azi ma intepat ce sa fac ca mi s-s-a umflat cine ii raspunde o sai ii dau o findita va rogg:X

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Fiction a răspuns:

Pune o compresa cu spirt sau otet pe intepatura.
Sper ca te-am ajutat.

8 răspunsuri:
| bebytza_8884 a răspuns:

Du-te la un doctor...e cea mai buna solutie.nu sta asa...nicioata nu se stie ce se poate intamlabig grinbig grin

| francesca89 a răspuns:

Da cu niste sare, iti trece repede

| Pustoaica15 a răspuns:

Poy.eu stiu ca atunci cand te inteapa o albina este bine sa freci locul cu sare pentru a nu te ustura rau.si in caz ca se umfla o compresie cu apawinking

| emma00 a răspuns:

Scoate acul si freaca cu niste sare. sa stii ca sarea nu ustura.
sper ca te-am ajutat!
Cu drag @M@!

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy dezinfecteaza locul spaland bine cu apa rece si sapun, apoi freaca bine cu sare locul afectat, asa am procedat eu acum o saptamana, am avut noroc ca nu a ramas acul in mana, e o durere insuportabilasad sper sa isi faca efectul ceia ce am zis euhappy

| cristinaqwe a răspuns:

In primul rand intepatura unei albine este chiar cum ai face o injectie lasa-o asa, iti va trece este sanatos ca o albina sa te intepe.

| ccyblis a răspuns:

Buna.eu stiu cand te inteapa o albina pui o punga cu gheata sau geata in locul unde tea intepat...si evident dezifectezi inainte.iar daca inca mai ai acul acolo ...sa-l scoti inainte de toate. Sper sa fie de folos.

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Pune niste sare unde te-a intepat albina. Chiar daca te va ustura la inceput, iti va trece.
O zi buna!