anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac cu hemoroizii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
tundenana
| tundenana a răspuns:

Poti face o cura cu aloe vera... tatal meu a scapat de hemoroizi cu aloe vera ...se cumpara planta in sine se rup frunzele se preseaza se ruleaza sub forma de mici supozitoare... se pune la congelator si in fiecare seara dupa dus se introduce un supozitor (ce ai facut din planta) in anus si se lasa acolo... nu trebuie scos ca se elimina cu scaunul (totusi inainte ar fi bine sa te consulti cu medicul )... e foarte important sa te speli dupa fiecare scaun, sa nu manci nimic ce fermenteaza... rosii, acrituri, alcool, cereale (nu ma refer la musli sau cereale ce se consuma cu lapte), sa nu consumi alimente ce contin conservanti de ex conserve, mananca multe verdeturi, legume. Poti folosi si unguent (chiar e indicat )ceea ce ti-a recomandat Brigaela intr-adevar e foarte bun insa nu in toate cazuri se ajunge la rezultatele dorite ...sanatate

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In primul rand trebuie sa ai grija sa nu te constipi. Mananca zilnic fructe, activia, musli si orice stii ca nu te constipa. Apoi trebuie sa te speli bine dupa fiecare defecatie cu apa calduta (niciodata fierbinte). cand faci baie, nu sta cu fundul in apa fierbinte, ci cel mult calduta. Incearca sa eviti sedentarismul si statul mult pe scaun. Dupa fiecare spalare, precum si seara la culcare (tot dupa spalare) unge-te cu Hemorzon. E foarte eficient, dar foloseste-l zilnic si unge-te bine, pe toata zona afectata. Poti incerca sa iei Detralex, are efecte excelente, dar pe asta mai bine sa ti-l recomande medicul de familie.
Daca suferintele pe care ti le provoaca sunt mari si iti afecteaza confortul, e mai bine sa te operezi. Nu apela la chestii laser, chirurgie fara bisturiu. Riscul de a se reface in 2-3 ai e foarte mare. Mai bine te operezi clasic, suferi cateva zile si scapi de ei pentru totdeauna.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Poti folosi servetele + creme speciale pentru hemoroizi.Gasesti la orice farmacie.

| murik a răspuns:

Operatie si cu asta...basta.

| dalea a răspuns:

Eu am urmat un tratament gasit in Formula As.Este vorba despre niste supozitoare cu propolis care se trimit prin posta cu plata ramburs.In ceea ce ma priveste a dat rezultate.Se pot face comenzi la dl. Liciu Andi la tel.0722450760 si 0722736919. Va doresc multa sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te la clinica proctoline. e scump dar scapi definitiv si fara durere.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am frecvent probleme cu hemoroizii, va rog mult sa mi spuneti ce ar trebui sa mananc. va multumesc

Întrebări similare