Lasa-le ca trec singure si daca sunt foarte mari spala-te zilnic cu sapun pe fata timp de o saptamana si sterge-te cu un prosop de fata numai al tau.cam asta ar fi(asta merge la mine)
Sa nu le storci Jasmine ca iti raman semne! Incearca sa gasesti tratamente naturale! E si varsta, la urma urmei.Sa nu te simti complexata! Cine te place, te place asa cum esti!
Gasesti la AVON. Ii zice "Clear Skin - Pore Penetrating". E un tub cilindric cu o solutie apoasa.
Merge de minune, la mine. Ma dau seara dupa dus si dimineata cand m-am trezit.
Nu stiu cat costa ca imi cumpara mama dar e pana in 10 lei, sigur!
Aceeasi problema am avut-o si eu, dar am gasit (cand zic am gasit de fapt a gasit mama) e o cutiuta roz mai rotunjita. Un pic bombata la mijloc. Nu mai stiu sigur ce e pentru ca s-a terminat, si nu mai gasesc cutia. Stiu doar ca are cam aceeasi vascozitate ca gelul de par. E un pic mentolata, dar nu te ustura decat pe cosurile rupte si deja stoarse. Incearca sa te dai cu continutul ei timp de o saptamana 2 de dim si seara. La mine a folosit.
Depinde de pielea fiecaruia, ce functioneaza si ce nu.
Bicarbonat de sodiu. Este deosebit de eficient în a-ţi exfolia tenul, îndepărtând celulele moarte şi permiţând porilor să respire. Aplică o linguriţă de bicarbonat de sodiu pe o cârpă umedă şi masează-ţi uşor faţa cu ea. Apoi, clăteşte-te bine şi usucă-ţi faţa cu un prosop moale.
Albuşuri de ou. Sunt foarte bogate în proteine şi pot fi folosite ca o mască vindecătoare pentru pielea ta. De asemenea, albuşurile de ouă sunt apreciate pentru că pot absorbi grăsimea de pe piele. Spargi un ou, separi gălbenuşul de albuş şi apoi baţi cu o lingură albuşul, până devine uşor spumos şi îl aplici pe faţă. După un sfert de oră, te clăteşti bine cu apă călduţă şi asta e tot!
Ulei de arbore de ceai. Îl găseşti în orice farmacie. Foloseşte-l cu încredere, îţi va îndepărta toate bacteriile de pe piele.
Făină de ovăz. Aceasta este foarte bună pentru a absorbi grăsimile eliminate prin porii tăi. Amestecă făina cu un pic de apă, până devine o cocă moale, şi apoi pune-ţi-o pe faţă, ca o mască, pe care o îndepărtezi după 10 minute cu apă călduţă. Dacă repeţi acest procedeu timp de trei zile, vei avea o piele fină şi lipsită de coşuri.
Aloe Vera. Această plantă este extrem de apreciată pentru virtuţile sale terapeutice; pe lângă altele, previne cicatricile şi petele de la acnee. Iei o frunză de Aloe Vera şi îţi masezi faţa cu gelul pe care îl lasă. După un sfert de oră, timp în care gelul de Aloe Vera îţi penetrează porii, ţi-i curăţă şi îţi hidratează pielea, poţi merge să te speli cu apă călduţă.
Zineryt este unul dintre cele mai bune tratamente importiva acneei la ora actuala. Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Trebuie aplicat pe o piele curata si uscata de 1-2 ori pe zi. Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137. Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30-35 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici, ramase in urma cosurilor, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala (si nu numai). Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutat/a sa alegi unul potrivit tipului tau de ten.
Dar cel mai bine ar fi sa consulti si un dermatolog.
Succes! Numai bine!
In farmacii gasesti crema exfolianta care contine mal de la marea moarta.
Este foarte buna crema si scapi de ele foarte repede.
Sper ca am putut fi de ajutor.
Nu poti sa faci nimic! dar sa fii atenta cu ce te dai pe fata ca te poate sa le afecteze, poti sa te duci la medicul dermatolog
Eu am folosit sapun cu borax (costa in jur de 5.5 ron), am folosit mai rar fond de ten. Incepusem intr-o perioada sa-mi dau pe fata cu o crema de la avon, mi-au aparut cosuri insa, asa ca m-am oprit.
criss_2781 întreabă: