anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac daca ma doare burta la scoala? Va rog, daca raspundeti vigilent si urat la misto, nu mai raspundeti! M-am saturat de userii care raspund sase afle in treaba oh go on.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
30 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

As putea sa-ti dau niste sfaturi daca as sti daca esti fata sau baiat! Si ce inseamna, daca nu te superi pe mine, raspuns vigilent? Si sa stii tu ca si eu m-am saturat de anonimii care posteaza intrebari ...hai sa le zic ciudate, doar sa se afle in treaba!

soothe
| soothe a răspuns:

Mananca incet, nu bea apa rece, nu alerga imediat ce ai mancat, incearca sa ai scaun in fiecare zi, bea un ceai de Lemn Dulce si fii mai calm/-a. Daca te inregistrezi pe TPU userii au sa te ia mai usor in considerere.

| anad a răspuns:

Daca intr-adevar te doare si nu mai poti suporta, o rogi pe diriginta sa te invoiasca si mergi la medic.Probabil ai mai patit, daca intrebi, si e nevoie de tratament dat de medic. Pentru caz de urgenta poti sa iei la tine un algocalmin(pentru alinarea durerilor) sau un furazolidon(in caz ca ai diaree)

| xgd a răspuns:

Daca te doare burta la scoala ia un agocalmin sau bea un ceai rece neindulcit. Daca esti acasa pune-ti o compresa cu apa si otet si trece, eu asa am facut.

| Farcas a răspuns:

Du`te la cabinetul scolii si cere un medicament.

| Good Cat a răspuns:

Iti poti lua cu tine un algocalmin. La scoala alte metode nu prea merg.

Userii care iti raspund la misto o fac din cauza ca ne-am saturat de atatia anonimi rasariti ca ciupercile dupa ploaie, fa bine si fa-ti si tu un cont ca mai mult de 5 min nu dureaza si atunci nu iti va mai raspunde nimeni la misto.
Bafta!

| BiaJ a răspuns:

Poate ai emotii.Pe mine de la emotii ma doare burta si tremurhee hee

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Sa ai la tine mereu un Algocalmin sau un Nurofen

| lifeistough a răspuns:

Trebuie sa te caci; cand ma doare burta asa fac!

| Stefii needs somebody to looooove. xD a răspuns:

Rog'o pe doamna diriginta sa te lase sa te duci acasa. happy

| miumiu a răspuns:

Sa ai la tine Nurofen

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bea un ceai de menta dimineata cu miere si nu vei avea probleme.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai mereu ia-ti un ceai de rezerva la tine cu menta si lamaie te intinzi pe scaune si stai linistit dupa aia sa nu alergi ca vomiti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este bine sa iei doar un calmant pe zi, pentru ca daca ei de fiecare data cand te doare burta o sa ai de suferit nu-ti va face bine atatea medicamente, nu stiu ce varsta ai dar daca esti in perioada de pubertate, esti prea fragila pentru atatea medicamente, sau daca ai dureri de menstruatie acasa, pune-ti o sticla cu apa calduta si pune-o pe burta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iei o pastila!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca te doare burta, cel mai bun remediu ar fi un Fiobilin sau daca nu gasesti cauta Finocarbo.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bea un pic de apa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca te referi la dureri menstruale, ia un panadol, sau poarta tot timpul cu tine o fasie de algocalmin sau un medicament care stii ca te ajuta. daca te referi la probleme din alte cauze, consulta un doctor ca poate e ceva grav. mai bine vezi din timp decat sa ai complicatii mai tarziu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma scuzatzi...sunt aonim dar nu stiu sa imi fac cont. poate imi lasa si mie cineva un comentariu as vrea sa imi fac si eu cont pe TPU. va rog ajuntatima/. si ca revin la subiect.cum tiau mai zis si ceilalti. 1 din cauze ar putea fi si menstruatia.saut daca nu ti-a venit va veni! bafta

| abcdefghijklmnopqrstuvwxyzfataa a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca ai facebook poti sa te loghezi cu facebook-ul! sper ca ti-am fost de ajutor! dar daca nau ia facebook, poate ai yahoo messanger... daca nu nici eu nu stiu cum se face un cont asa am facut si eu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ceri voie si pleci acasa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii vei cere voie lui domna invatatore sa te lase acasa si te va trata mama ta cu ceai sau cu ce are ia acolo

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu spun sa te duci la cabinetul medical din scoala si daca nu este nimeni in acel moment ii spui invatatorului sau invatatoarei ca te doare burta si nu mai rezisti si daca te lasa sa te duci acasa.

| AlexUnder a răspuns:

Zau nu fac misto sau alceva, eu as spune ca am o durere puternica si as ruga profesorul sa ma invoiasca.

| Tєqυιℓα a răspuns:

Heii. happy

Dacă ești fată, și nu ai încă menstruație va trebui să vina. happy

Baftă. happy Sper să te faci bine. kiss

Pa, pa. happy

| anemary1987 a răspuns:

Sincer eu nu am de gand sa fac misto dar nu ai specificat de ce sa te doara burta, dica mai bine zis sa te doara burta din cauza menstruatie? daca da, nu ai incotro decat sa ai mai mereu dupa tine calmante

| AndreyutsaaDragutsaa20 a răspuns:

Pai..., poate daca esti fata de la menstruatie..., daca e de la menstruatie stai la caldura, bea ceai, si daca te doare si la scoala ia-ti ceai la scoala de menta happy si ia algocalmin(pentru alinarea durerilor)
Bafta! Multa

| Mihai_Adrian_1905 a răspuns:

Deci... Ai spui doamnei sau domnului sa iti sune parintii ca te doare foarte tare busta si sa te invoiasca de la ora // TINE MINTE SFATUL MEU ESTE FOARTE BUN JUR //

| deeastar a răspuns:

Trebuie sa ai paine prajita, de obicei pe mine ma ia de dimineata si stiu ce am de facut ori iau de acasa o lingrita de orez cu apa ori o pastila sau daca nu imi iau paine prajita ajuta multwinking

| Vinatoru_Madalina_1996 a răspuns:

Daca esti acasa ia o lingura de orez sau daca esti la scoala pune intr-o sticla de plastic apa calda.