Incearca sa-ti pui putina pasta de dinti in maseaua aceea care te doare si astepti 5, 6 min cu pasta aia. Pe urma clatesti cu apa calduta.
La mine functioneaza de fiecare data.
Incearca si tu.
Si maine la prima ora sa mergi la dentist. Posibil sa-ti fie cariata. Doar ti-o plombeaza si ai scapat
Te pup:*
Funda?:X:*
A mers mersi
A mers mersi
Incearca cu ceva calmante mai puternice. Uite exemple de calmante pe care eu le-am folosit in cazuri de extrema urgenta - cu maselele - si mi-a folosit.
Antinevralgicul e foarte bun, la fel si algocalminul. Dar pe oricare le ei, sa le ei in combinatie cu paracetamol.
Aulin - e bun si asta, special pentru dantura si puternic.
La fel de bun e si Lemesil.
Iar un calmant puternic e Piafen.
Vezi ce gasesti prin casa, poate ai vreunul din astea.
Poti sa mai incerci sa tii un lichid cald la masea, sau sa-ti masezi si sa apesi usor gingia.
Indiferent ce medicament iei, inainte de culcare sa-ti pui vata imbibata in spirt in ambele urechi si nu uita paracetamolul - e foarte important.
Sanatate.
Incearca cu agocalmin
eu inainte, imi puneam la maseaua cu pricina o bucatica de vata cu biter suedez, o strangeam bine inte dinti si in 10-15 min imi trecea.
Buna...pui intr-o cana putina tuica, apoi pui si niste pasta de dinti si dupa pui niste apa de gura, dupa aceea amesteci si tii la maseaua cea dureroasa si tii 5-6 min l mine a functionat:*FUNDA?
Eu am o sulatie ce la mine merge mai mereu in contact cu orice masea burta cap ochi. Cand ma doare maseaua iau un prosop pe care il incalzesc sa friga il pun pe obraz sau pe partea unde am maseaua si ma doare si stau in pat vreo 5-10 min si imi trece.Aceasi chestie merge si la burta, corpul meu se poate trata cu, caldura.
Xilina - o fiola de xilina, o ti acolo la maseaua care te doare pana iti amorteste si nu mai simti durerea apoi o scuipi. obligatoriu o scuipi, iti poate face rau daca o inghiti!
Buna...pui intr-o cana putina tuica apoi putina pasta de dinti si putina apa de gura, Iti amorteste si nu te mai doare cel putin la mine functioneaza funda?:*
Eu spun sa pui trei lingurițe de sare in-tro cana cu apa, si sa dezolve bine si dupa acea amesteca maseaua cu cea ce so premit. Si intro minuta eu garantez ca o sa treaca.
Pui degetul pe maseaua care te doare si apesi foarte tare.La mine merge
Mydy întreabă:
anonim_4396 întreabă: