| Melyssuka a întrebat:

Ce sa fac daca ma doare stomacu extrem de tare?( Legat de wc nu este nimic.am fost si tot ma doarecrying ) Ma apucat asa dintr`o data. m-am culcat de pranz si dupa ma apucat dureri de burtacrying Ce sa fac? Ajutati`ma va rog frumos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| giulia890 a răspuns:

La menstruatie te doare burta si nu stomacul, poti fi doar balonata

10 răspunsuri:
| michael5813 a răspuns:

Daca ai cumva si "arsuri" pe piept, iti recomand sa-ti cumperi un blister de ranitidina este foarte eficienta si te va calma rapid! probabil esti genu meteosensibil...

| adieu a răspuns:

Du-te la un medic... acesta este sfatul meu! happy

| ChuckNorris0001 a răspuns:

Incearca cu ceai de obligeana macerat la rece.si lasa curele de slabire!
Bafta!

| sertina a răspuns:

Depinde mai ales de varsta ta.conteaza varsta fiindca sunt mai multe posibilitati cand ai peste 11 ani

| Melyssuka explică (pentru sertina):

Mda.cred ca mi-a venit ciclulsad am 12 ani.

| Melyssuka explică (pentru giulia890):

Da mi-a venit.ciclucrying

| giulia890 a răspuns (pentru Melyssuka):

Ai incercat sa iei o pastila? daca nu fa-ti un ceai cald si pune-ti niste apa calda pe burta, o sa-ti amelioreze durerea.

| sertina a răspuns (pentru Melyssuka):

Pai ti-am zis eu. nu te speria nu e ceva grav sa te doara daca ti-a venit.nu te speria!

| giulia890 a răspuns (pentru Melyssuka):

La menstruatie te doare burta si nu stomacul, poti fi doar balonata