| Oanapisipisi a întrebat:

Ce sa fac daca sunt constipata? Mi-am intrebat doctorul, dar el a zis sa nu fac nimic si n-am facut nimic. Am intrebat-o daca sa iau un ceai dar a zis nu ca dupa aceea voi avea diaree. Ma puteti ajuta? P.S: Va rog sa nu radeti! sad sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| thalyslly a răspuns:

Daca se intampla des trebuie sa consumi mai multe fructe si legume sau sa iei suplimente cu fibra
incearca supozitoare cu glixerina pentru adulti ca de la alea nu faci diaree
funda?

| Oanapisipisi explică (pentru thalyslly):

Nu-mi plac deloc supozitoarele! Fug de ele ca diavolul de tamaie!

| Oanapisipisi explică (pentru thalyslly):

Pilaful este bun? S-au carnea?

| thalyslly a răspuns (pentru Oanapisipisi):

Atunci ceai, dar cel mai bine e sa consumi mai multe fibre
nu pilaful nu e bun

6 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Consuma mai multe legume si fructe, pentru ca sunt bogate in fibre si accelereaza tranzitul intestinal. De asemenea, lactatele iti vor fi utile. http://www.i-medic.ro/......onstipatie

| giony54 a răspuns:

Cum sa nu faci nimic? Schimba doctorul.Nu ai voie sa fii constipat, cauza este lipsa florei intestinale, probabil ca ai luat antibiotice, ce trebuie sa faci urgent este o clisma cu ceai de musetel si tei si sa mananci prune si lapte acru.