Exista pe Google un link"Cum scapam de paduchi". Cere de la farmacie solutia speciala pentru asa ceva.
Cu gaz scapi trebuie sa dai mai de multe ori si sa iei fiecare fir de par pentru ca pe el sunt oua de la paduchi si trebuie luate si mai tunde-te un pic
Nu e nicio rusine...se intampla si la case mai mari.
mergi la farmacie si cumpara un sampon special. incearca sa folosesti un pieptan cu dintii cat mai desi..pentru a curata lindinile(sper ca asa se zice) si paduchii.
Păăăăăduchi? Ai incercat cu otet de mere? Sau spala-te mai des pe cap, de 2 ori daca e necesar.
SFatul meu este:1, sa te duci la farmacie sa iei un sampon special sau 2.incearca
cu gaz.parul nu iti va cadea
Parca atunci cand eram mica si mai contactam si eu aceste vietati, ca deh, am copilarit la tara:d...ai mei ma dateau cu gaz...Stiu ca a mers, in cazul meu.Bafta.
Buna...pai sti cum. te faci cu petrol sati vreo 10 min si dupa aia te speli cu sampon si eu am avut si asa am scapat stai linistita nu-i nici o rusine
Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.
Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului
Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.
Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup
Carmen133 întreabă: