anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac!? La scoala sunt nevoit sa mananc in fiecare pauza ca sa nu-mi chioraie matele in timpul orei.O sa ma fac ca un porc degraba.Ce sa fac!? Ce regim alimentar imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Pai daca manci snacks-uri sigur ca iti chiorlaie matele imediat. Special sunt facute asa, sa nu te saturi, sa trebuiasca sa rontai 247, sa te ingrasi tu si sa ingrasi conturile celor care le fabrica.
Ia-ti un iaurt natur si o chifla graham mai bine.

| Maxim96 a răspuns:

Ia-ti niste pastile de la farmacie pentru asa ceva.

| Voisapetechi a răspuns (pentru Maxim96):

Exista?

| Maxim96 a răspuns (pentru Voisapetechi):

Da,nu stiu precis cum se numesc, dar sunt asa pastile care i-ti dau senzatie de saturatie.Cand eram mai mic foloseam.

| DumiY a răspuns:

Buna!
Daca inveti de dimineata e un lucru bun,mananci dimineata inainte de scoala,iti poti lua un pachetel la tine,iar atunci cand iesi de la ore mananci acasa,si faci putina miscare ca sa nu se puna pe tine.

Daca inveti de dupa-amiaza,treaba e nasoala pentru ca nu ai cum sa mai faci miscare (pe afara ma refer) pentru ca se intuneca si mai vine si frigul.
Cand ajungi acasa poti manca ceva usor, o salata, o ciorba nu cu multe grasimi.

La scoala nu iti mai lua cipsuri.
Ar fi bine sa iti iei:

-sandvisuri
-covrigei/sticsuri dar ai grija cat mananci si de preferat in primele pauze ale orelor
-fructe
-biscuiti Belvita Start sau TUC, ambii sunt foarte satiosi
-croissante/cornuri
-batoane cu miere si mac

Cel mai important este sa ai grija cat mananci.

PS: Daca ai probleme cu stomacul ar fi bine sa consulti un medic, iti va recomanda niste pastile sau un regim.

Pa, pa!

| Dennii14 a răspuns:

La scoala sa iti iei la tine pe langa sandwish sau ce iti iei tu si un fruct si in pauza cand ti-e foame mananci fructe, iar sandwishul il mananci in pauza mare. Si eu fac la fel.