Ai incercat si antibiotice? Probabil e vreo infectie. La mine merge ceaiul cu miere si lamaie din belsug.
Eu pun cateva picaturi pe o lingura de zahar tos sau un cub de zahar. Seara inghit una incet, sa se lasa lung pe gat, sa dezinfecteze. Daca trebuie, mai repet odata si dimineata.
Metoda invatata de la bunicii ma salveaza totdeauna de la durerile de gat.
Parerea mea..cu gatul nu te joci, eu am patit-o si nu am mai putut vorbi cateva zile si nu exagerez. Am baut ceai din frunze de eucalipt, se gasesc la plafar, indulcit cu miere si mi-a trecut. Tu cred ca ai o problema mai acuta, de aceea mergi la doctor si fa-ti un control.
Poti incerca cu niste felii de cartofi proaspete puse pe o batista si presurat sare pe feliile de cartofi(sarea sa nu fie iodata ca nu are efect) tinute 30 de minute seara inainte de culcare, feliile daca se incalzersc de la temperatura corpului le schimbi pentru a avea efect sigur sau incearca pastile faringosept simplu la mine astea au efect total...
Decasept stepsils daca nu incearca cexil din 6 in 6 ore...la mine merge mereu.
mai fa gargara cu apa si sare mare, manaca lamaie si bea multe ceaiuri.
oricum ar trebui sa mergi sa iti faca exudatul.
Miere, ceai de tei, soc, musetel. O alta solutie a fi sa pui un pic de zahar intr-o ridiche neagra pana se topeste zaharul. Asa ai un sirop natural.
Eu am luat Septogal Lactoferina. Este mai scump putin, dar este fooooooarte bun. De 3 ori pe zi si iti calmeaza durerea nespus de rapid.