Sigur! Eu am facut inot cand eram mic, iar acum la 18 ani am 1. 93(sunt baiat)
Ai putea continua sportul Baschetul, inotul de exemplu astea te fac sa cresti. Fetele de obicei pe la varsta asta cresc se fac mai mari ca baietii.Eu asa stiam ca fetele cresc mai repede ca baietii
Am uitat sa mentionez ca mi-am facut o radiografie... iar doctora mi-a spus ca maxim eu o sa cresc pana la 1, 60...
Nu mi se pare ca esti scunda. Eu am 14 ani, 1, 57 . Cred ca ceilalti colegi sunt mai inalti, nu tu scunda. Am prietene de 1, 50 sau de 1, 65 la 17 ani. Daca ai fost la radiografie, exista posibilitatea sa fie asa. Daca parintii tai sunt mai mici de statura, n-ai ce sa faci. Ai mei amandoi sunt inalti(au facut fac. de ed.fizica) si daca ar fi sa compar dupa spusele tale, eu sunt scunda. Acum, tot ce poti face este sa te bucuri de adolescenta deoarece este superba :X. Si cand ai sa devi adult, o sa te gandesti cate griji iti faceai si cat timp ai pierdut pentru probleme iremediabile.
Depinde de tine sa stii!
persevereaza!
o sa reusesti!
eu am 1, 58 si sunt clasa a opta
tu esti mare la inaltime
dai funda?
Problema e ca noi ne dezvoltam dar fiecare fata este diferita, eu de exemplu am 14 si am 1, 70
Eu cred ca poate mostenesti si o ruda sau unul dintre parinti, dar as vrea sa intreb: credeti ca sunt pitica la 1, 52 m pe langa faptul ca am 12 ani?