| XoOxXo a întrebat:

Ce sa fac printr-o metoda simpla, ca sa-mi dispara cosurile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| SsAa a răspuns:

Pai poti sa-ti cumperi niste solutii pentru fata din supermarketuri sau farmacii cu care te spli pe fata si dupa clatesti si mie cu astea in 2 zile mi-au dispart nu glumesc

| PeAcE a răspuns:

O colega de-a mea a fost la dermatolog(ea are o mare problema cu acneea) si acesta i-a spus simplu:

`Domnisoara, o sa va dispara definitiv cosurile atunci cand va ve-ti schimba sangele(cand se va dezvisrgina)`

Asa ca poti incerca tot ce vrei tu, de exemplu masti sau ceaiuri sau mai stiu eu cate alte prostii care nu te vor ajuta prea mult...

| DuțuAlex a răspuns:

Sa ti le storcilaughing

| JustMe4ever a răspuns:

Pai sunt multe solutii :
1. sa ii storci dar e cam dureros si ai sansa sa faci alti
2. sa cumperi produse din farmacie special pentru. aceasta problema
3. cica scapi de ei daca dai pe fata cu :
- cu malai duupa ce te spali ( trebuie sa ai pilea moale desi solutia asta e dezgustatoare)
- aspirina zdrobita amestecata cu miere si sa o lasi 10 minute pe piele (fata) si api sa te freci putin si sa te speli (cam doare si e foarte dezgustatoare)

| chrissi a răspuns:

Da-ti in fiecare seara cu miere pe fata, lasa sa actioneze 15 min si curata-te. asta e tot; si crede-ma, are un efect nemaipomenithappy

| CatalainSauSPK a răspuns:

Stoarcele tongue

| man_4700 a răspuns:

Foloseste tehnologia de top.

| man_4700 a răspuns:

Sa ma suni daca mai ai numarul meu happy