| IanSomerhalder a întrebat:

Ce sa fac sa am mai multa ambitie sa slabesc?plz ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| WeeD a răspuns:

Hai frate, lasa-ne. Comanda o shaorma.
Pune-o in fata unei biciclete de slabit si incearca sa fugi dupa ea laughing

| Biutzuca a răspuns (pentru WeeD):

Asta da ambitie! laughing

| wintermee11 a răspuns:

Ambitia nu are scara de gradatie.adica tu mergi pe sistemul. uite am ceva ambitie sa slabesc, da-mi mai trebuie fiindca nu-i suficienta.ce-i asta? Ai sau nu ai ambitie.In cazul tau, se pare ca nu.Numai bine.

| PowerpuffMe a răspuns:

Iti zic eu ce e functional... indragosteste-te de o fata slaba care nu-i
accepta decat pe tipii cu patratele sh chestii. asa o sa te ambitionezi happy

| Wandaaishere a răspuns:

Pune poza unor persoane slabe pe perete laughing

| TurcoaicaTa a răspuns:

Ia-ti un caine si mergi cu el de vreo 4 ori pe zi afara cu el joacate cu el. sau iesi afara plimbate fa sport, gimnastica joaca fotball, basket orice fructele si legumele sunt de ajutor happy Nu mai sta in fata calculatorului asa faci mai rau. Succes happy

| Johnnie a răspuns:

Nu trebuie sa slabesti daca nu vrei happy Daca nu te deranjeaza ca esti gras, ramai asa. happy

| Gabriela432 a răspuns:

Dorinta de a slabi tine doar de propria vointa, daca vrei, poti. Trebuie doar sa iti intre in cap aceasta idee ca trebuie sa slabesti.

| Catalin_Mothanelu_1993 a răspuns:

Hm...lipsa de ambitie are un singur "medicament" un antrenor personal, unu din ala cu gura sparta care sa strige toata ziua "hai fetito, lenesule, zici ca n-ai mancat azi (as mai zice altele da le cenzureaza automat)" sper ca intelegi ideea mea big grin