| andrei47 a întrebat:

Ce sa fac sa imi albesc dintii, imaginativa ca nu sunt foarte galbeni doar ca sunt putini mai inchisi, m-am gandit sa ma spal cu bicarbonat de 3 ori pe sapt seara...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și zeama de lămâie, pasta de dinți cu efect de albire, etc. Renunță la fumat.
După ce bei și mănânci, clătești gura cu apă de gură.
Pa, pa.

| ogreaxel a răspuns:

Daca vrei efecte imediate, am eu un leac babesc.
Pui sare pe periuta, pui cam jumatate de lingurita sa fii sigur, apoi te speli foarte bine pe dinti. Si eu aveam dintii foarte galbeni si am facut acest lucru si s-au albit foarte repede. Cristalul din sare da la o parte resturile de mancare de pe dinti, lasandu-ti dintii albi. Nu o sa fie un rezultat excelent, dar o sa vezi o diferenta foarte mare. O sa te deranjeze putin la inceput gustul de sare. Important este sa clatesti bine gura. Incearca si o sa vezi rezultatele.

| simo102 a răspuns:

Ai putea sa te speli cu colgate max wite one

| 123456789012345678901234567891234567891234567 a răspuns:

Şi eu am avut probleme de genul acesta, din păcate sad. Sfatul meu este să te speli pe dinţi după fiecare masă, foarte bine. Pasta de dinţi Sensitive te va ajuta foarte mult. Lasă-te de fumat, dacă ai acest obicei. Şi foloseşte cât mai des o apă de gură pentru a elimina toate bacteriile happy. Sper că te-am ajutat.