| Andreea930 a întrebat:

Ce să fac să mi se vindece urechile mai repede, mă dor de la cercei sterilici! Am dat și cu apă oxigenată, mă mai spăl seara cu apă și săpun și cu ceai de mușețel că am auzit că vindecă dar tot degeaba! Menționez că nu am avut niciodată găuri făcute în urechie! Acum mi-am făcut pentru prima oară la un salon de 3 luni la 17 ani ai mei.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încearcă cu Baneocin pudră.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îți recomand Acustivim!

| Andreea930 explică (pentru anonim_4396):

Acustivum nu este pentru desfundarea urechi?

| Raducons a răspuns:

Poate s-a infectat, trebuia sa se vindece de mult, intr-o saptamana.Indicat ar fi sa fie tot timpul ceva acum pe gauri pana se vindeca altfel se astupa.Apa oxigenata nu e buna, in cel mai rau caz betadina, dar mai bine nu pui nimic, o sa se vindece mai repede daca e uscat

| Andreea930 explică (pentru Raducons):

Mai îmi curge și sânge când scot cercei sterili de la urechea stângă, mai fac bube de la ei

| gogu220 a răspuns:

Raniseptol spray. Găseşti în orice farmacie.

| Andreea930 explică (pentru gogu220):

Voi cumpăra luni, mersi

| Lydia2806 a răspuns:

Încearcă Baneocin crema
Înainte de culcare