| KuolemaTekeeTaiteilijan a întrebat:

Ce să fac să nu îmi mai cadă părul aşa de tare? Cu câteva luni în urmă a început să îmi cadă părul şi acum nu mai am decât jumătate din tot părul pe care îl aveam atunci. Şi nu, nu e pe bază de stres. Pe mine mă cam doare în şpiţ de tot ce se întâmplă în jurul meu. Nu am o alimentaţie tocmai nesănătoasă. Am încercat multe tratamente, inclusiv acea soluţie pe bază de petrol care se spune a fi "miraculoasă" însă nu m-a ajutat cu nimic. Care ar putea fi cauza şi ce pot să fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| thegatekeeper a răspuns:

Poti sa incerci un tratament cu Revalid (pastile naturiste) si un sampon de la ei sau "Alpecin", cu cafeina. In cazul meu a functionat, aveam aceeasi problema. Trebuie sa il urmezi in jur de 2 luni pentru a vedea rezultatele. Sunt putin mai scumpe (30 RON fiecare), dar cel putin au efect. Am observat ca daca ai parul mediu sau lung, iti cade mai mult si mai usor, fiindca firul devine mai fragil, iar daca ai firul de par subtire, atunci cade si mai mult. Ca o alta solutie, ai putea sa-l mai scurtezi, daca e cazul, pana cand se regenereaza.

| ღMaryaღ a răspuns:

Cumpara un sampon dove, este foarte bun si eu am avut aceiasi problema ca si tine iar dupa ce am luat dove nu mi-a mai cazut deloc parul

| AncaMads1809 a răspuns:

Am 3 lucruri pe care le poti face:
1. I-ati sampon de la Avon special pentru ca parul sa nu-ti mai cada.
2. Da-te cu ulei de masline cand inca ai parul ud.
3. I-ati sampon de la farmacie.