Eu am rezolvat aceasta problema cu "Aleve-par si unghii" de la plafar. (in plus am folosit samponul Vichy impotriva caderii parului). Incearca sa nu dormi cu parul prins. si piaptana-l de 2 ori pe zi dimineata si seara de preferat sa folosesti o perie. incepe de la varfuri. Succes!
Buna! masca de par facuta de tine, galbenus de ou+ulei masline+zeama de lamaie, facut ca o maioneza, aplicata pe lungimea firului de par si te acoperi cu ciolofan vreo 3 ore apoi te speli, eu am facut acest tratament si sunt multumita+ca am mai tuns din par, nu iti zic cat par mi-a cazut, ca am crezut ca voi ramane cheala.si nici nu mi se mai incurca.papa si Sarbatori fericite
Fiind iarna probabil e legat de secretia de grasime si circulatia periferica. Ia-ti suplimente alimentare, vitamine si calciu-magneziu-zinc. Spala parul cand se ingrasa, maseaza bine scalpul cateva minute zilnic, ia-ti lotiuni impotriva caderii parului de la farmacie sau plafar si foloseste-le dupa prospect - ele pot ajuta temporar circulatia periferica si echilibrarea secretiei de sebum si tonifierea scalpului. In sezonul rece evita sa iesi afara cu parul proaspat spalat, l-ai putea spala seara. Pieptanul spala-l zilnic si caciula de cate ori pare sa fi retinut grasime.
Iti cade din cauza lipsei de calciu si vitamine si stres.incearca o masca cu vitamina a si daca apa este dura, are mult calcar cumpara un sampon de la sunsilk ca sa rezolvi problema
Lipsa de calciu sau deficienta de vitamine. Poti sa ti faci masti: ulei de masline, cu ou si vitamina A. da o cautare pe google " masti impotriva caderii parului" sigur o sa ti apara o gramada!
Placa, uscatorul de par. incearca o masca de par naturala, si mie imi cadea parul foarte tare si am incercat o masca de par de la life care si ceva ser http://www.psychologies.ro/......ui-1684195 la mine a avut efect
Lipsa de vitamina, stressul, daca ai luat in ultimele6luni tratament cu antibiotice, lipsa de fier, anemie, alimentatie necorespunzatoare. Cea ce-ti recomand samponul impotriva caderii parului de pe siteul orising-online. Eu folosesc produsele lor si am reusit sa tratez probleme foarte mari de cadere.