| emima a întrebat:

Ce sa fac sa nu imi mai cada parul asa de tare? Cum pun mana pe el, imi cade si nu un fir-doua. Ce cauzeaza aceasta cadere?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Sunt multe metode de combatere a căderii părului: de la uleiul de ricin combinat cu cel de măsline (se frecţionează scalpul cu acest ulei (maxim 30 de picături la o frecţie)), se lasă să acţioneze timp de 2 ore, apoi se spală cu un şampon vitaminizant (B5), un balsam fortifiant şi o mască nutritivă până la soluţie specială ChelStop, Revalid, etc.
Cauza poate fi una hormonală, pe fond se stres, lipsa vitaminelor şi sărurilor din alimentaţie (predomină alimentaţia gen fast-food, chipsuri, coca cola, etc.), vopsirea frecventă a părului, etc.
Pentru a vedea de ce natură este, trebuie să consulţi un medic dermatolog pentru un diagnostic diferenţial şi instituirea unui tratament corespunzător afecţiunii tale.
Multă sănătate.
Pa, pa.

35 răspunsuri:
| 123321456654 a răspuns:

Intreaba la farmacie de "Revalid" sau "Viaderm" si iti va spune farmacista care e bun pentru tine sau iti va da altceva happy

| Swabia a răspuns:

La fel ca danny3lla... vroiam sa-ti recomand Revalid!
Eu fac tratament cu Revalid, de vreo 5 luni pare`mi`se si are efect!

| Mixed a răspuns:

Viadermul e mai bun... ti-l recomand...
se poate sa iti cada parul din cauza ca poate il speli in fiecare zi si se subtiaza firul...straight face

| zuzumic a răspuns:

Poate ai lipsa de calciu... si eu am avut problema asta. imi ramaneau zmocuri de par in piaptan... si mi se decojeau unchile foarte rau ...am mers la doctorita de familie si in urma unor analize mi s-a spus ca am o lipsa mare de calciu... am luat calciu si siau revenit si parul si unghiile

| eewan a răspuns:

`cand e vorba de sanatate lasa sfaturile si fugi repede pana la doctor.
Sper sa fie totul ok, iar daca nu sper sa stie doctorul ce crema trebuie sa folosestihappy

| dia94 a răspuns:

Revalid-ul e foarte bun, crede-ma
vreisoara mea a avut probleme de genul asta si dupa ce a incercat revalidul chiar s-au vazut rezultare...firul de par era mai puternic, a inceput sa creasca mai repede si cel mai important nu i-a mai cazut parul
poti incerca tongue

| spiridush2012 a răspuns:

E ormal aproximativ 100 de fire pe zi, dar daca e mai mult, iti sugerez un medic

| YLLL a răspuns:

Eu aveam lipsa de calciu si am avut aceeasi problema.happy

| w1zz a răspuns:

Am lipsa de calciu si folosesc Revalid la mine merge incearca nu ai ce regreta

| madutz90 a răspuns:

Si mie imi cade parul dar am unghiile sanatoase si rezistente.cred ca am sa incerc si eu revalid. scorpionk de unde sa stim daca ne cad mai mult de 100 de fire? le putem numara? Daca stii o metoda spune-ne si noua laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. spala`te cu CLEAR...am avut aceeasi problema...si am reusit... dar spala`te regulat ca altfel nu are efectstraight face si ar trebui sa-ti inlocuiesti samponu` cu CLEAR happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inaite de ati spala parul cu samponul care il folosesti ...inceara sa il clatesti cu bere calda sau cu lapte proapat, apoi il spel ca de obicei... o tii tot asa cam vreo 2 saptamini si o sa vezi efectul...
P. S Bafta... laughing

| Georgy_1051 a răspuns:

Si eu iti recomand Revalid. Dar inainte sa incerci ceva ar trebui sa mergi la o farmacie ca sa te consulti cu farmacistul

| madutz90 a răspuns:

Dani 1993 poate ca tu nu prea te speli pe cap de ai dat sfatu asta laughing dar poti fi sigur ca o fata se spala pe cap cel putin de 3 ori pe saptamana tongue asa ca iti dau eu un sfat: MAI SPALA-TE laughing

| emima explică:

Ai vazut dany ce tyam zis si eu prin mesaj sincer mai jignit cu asa ceva mai ales ca eu am parul lung

| lifeForJesus a răspuns:

Daca nu ma insel cred ca e vorba de stres..am prieteni care au ramas fara par! NU va jucati! succes!

| krystynutsa a răspuns:

Incearca sa iti scimbi samponul si mie imi cadea parul deoarece foloseam un sampon neadecvat dar am incercat nivea pentru par gras si nu mai imi pica, e si mai matasos si usor de pieptenat thumbs up

| macarale a răspuns:

Este normal sa iti cada in jur de 100 fire de par pe zi, chiar daca nu cad toate odata, ci 2 cate 2. daca te incadrezi in numarul asta, nu iti face griji.

| zemantex a răspuns:

In general stresul. stresul poate fi "linistit" adica probleme ce te macina incet sau agresiv. la cei de varsta ta e cel linistit, mai greu de gestionat din pacate. poti incerca insa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea...pentru a nu-ti mai cadea parul iti recomand sa folosesti galbenusul de ou (il aplici la radacina parului ), il lasi pana cand se intareste... apoi il speli happy :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa te speli cu ceai de urzica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa te speli cu frunza de nuc ...caderea parului o cauzeaza prea multi bani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga, parul moare o data la 3 ani si iti creste altul. Daca folosesti placa de intins parul sau fixativ sau spuma este normal sati cada, te rog sa nu mai folosesti chesti din astea.

| natasha_4451 a răspuns:

Fetelor.imi spuneti si mie va rog frumos cei REVALID si unde al pot gasi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! aceeasi problema o avem si eu acum o jumatate de an si am gasit remediu potrivit si natural sa nu imi mai cada si mi a crescut si parul fff repede acum il am pana la fundbig grin deci... fa-ti o data pe saptamana o masca din galbenus de ou cu 3linguri de ulei de masiline si aplica compozitia pe par doar la radacina apoi faci baie pe cap o sa vezi ca nu iti mai pica
o sa dureze cam o luna pana se regenereaza parulbig grinmult succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu inteleg de ce sunteti stresate cu caderea parului. 99% din femei nu chelesc.asa ca. ce rost are sa va ingrijorati atata? pe cand la barbati e altfel.ai 25 de ani si esti chel. asta e adevarata problema!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai firesc este sa te duci la un consult si acolo vei afla ce probleme ai. si eu am aceeasi problema cu parul dar nu m-am dus pana acum nicaieri. dar ma voi duce cand o sa am timp. cu drag te pup ina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum ma sa fie normal sa-ti cada 100 de fire pe zi?:O
iti imaginezi ca in jumate de an esti cheala...

| predescu2000 a răspuns:

Buna. vezi tu aceasta problema apare si din cauza stresului si cel mai indicat ar fi sa te duci la un medic nu sa te iei dupa ce spun alti

| Roxa_9890 a răspuns:

Natasha:Revalid e un medicament sub forma de capsule sau sampon pentru caderea parului.Cand eram mai mica îmi dadea mama asa ceva pentru caderea parului, dar deoarece mi-a fost rau de la el, nu am mai luat