Buna,am avut si eu o operatie de ampedicita, si la fel imi era frica.insa te asuigur ca totul o sa fie bine>tu trebuie doar sa te gindesti la persoanele dragi tie si ca totul va fi bine, si ca daca iti vor face aceasta operatie nu vei mai avea dureri cumplite.totul o sa fie bine, iti promit eu! succese:*Panglika?
POi eu inca nu m-am operat dar prietena mea da. Si ei ii era frica dar nu i s-a intamplat nimic. O sa te anestezieze si nu o sa simti nimic. Asa ca nu iti fa probleme. Ok? funda?
Nu iti fa griji, iti face o injectie pentru panica si tu nu nu o sa mai simti nimic
Buna Izabela! Nu iti mai fie frica de asa ceva! Operatia de apendicita este printre cele mai usoare, cel putin la noi in Romania! Am 13 ani si, si eu am facut operatie de apendicita acum vreo 4-5 ani cam asa! Mi-a fost ingrozitor de frica dar toata durerea care am simtit-o a fost aceea de la analizele dinainte de operatie! Ca sa te mai linistesc iti zic ce o sa iti faca doctorul care te opereaza:
1)-O sa iti pun un fel de masca pe gura si nas si o sa iti zica sa respiri calm sa fii calma, si in 10 secunde te ia somnu si adormi! Cat o sa te tina adormita nu stiu depinde de persoana.
2)- In timpul somnului cred ca o sa iti faca o injectie anti tetanus pentru a nu intra in comun cu un virus din spital!
3)-Te opereaza si dupa cateva ore ai sa te trezesti fara nici o problema! doar ca cam o luna sa nu faci efort pentru ca o sa te deranjeze unde esti taiata!
Sper ca ti-am fost de mare ajutor! Nu iti mai fie frica de asa ceva!
PanaitAnaSofia întreabă: