Sa te speli de doua ori pe zi. Sa iti schimbi sosetele tot de doua ori pe zi. Sa porti numai sosete albe, de bumbac 100% pe care sa le speli la temperaturi inalte (minim 90 de grade Celsius) sau sa le fierbi. Sa nu mai porti tenisi, ci numai incaltaminte de piele.
Fa bai fierbinti la picioare in care pui cateva picaturi de "tea tree oil" - Malaleuca multifolia; poti sa pui cateva si in tenesi.
Iti recomand pudra pentru picioare Odaban. Este foarte eficienta. Practic, te dai cu ea timp de 6 zile (presari in pantofi), dupa care nu mai ai treaba timp de 6 luni, adica timp de 6 luni nu mai este nevoie sa o folosesti pentru ca atat timp dureaza efectul ei. Nu se gaseste peste tot, insa o poti cumpara de pe www.antitranspiratie.ro, dealer autorizat Odaban.
Sa folosesti`pudra de talc sau antiperspirant pentru picioare. Uneori si materialul din ce este facuta incaltamintea, da un miros insuportabil.Eu stiu acest lucru' pentru ca mi s-a intamplat. Am schimbat o groaza de incaltaminte pentru acest motiv.De aceea e bine sa cumperi incalaminte preferabil din piele, si sa nu fie foarte foarte inchisa. Sosetele de altfel trebuie sa fie din bumbac. Sinteticele fac rau piciorului si in plus accelereaza transpiratia oricat de curat ai fii si inmulteste microbii. O metoda eficienta ar fi sa iti inmoi seara picioarele in apa calduta cu bicarbonat.Eu folosesc in prezent o pudra de la Dr. Scholl si e destul de buna, iar cand mi se termina pe neprevazute, folosesc pudra de talc, stii tu aia de bebelusi, se aplica pe talpa piciorului si intre degete, la fec ca pudra normala. Sper ca te'am putut ajuta.
De ce la unele raspusuri s-a dat nefolositor? nu ca ma intereseaza chestia acesta, insa eu nu vad rostul. Sincer
Pai trebuie sa ti alegi incaltaminte ce permite piciorului sa respire, sa alegi niste sosete 100%din bumbac si mai poti folosi diverse spray uri pentru picioare.eu sunt multumit de cele de la avon si foot.
Dac te`i spalat inainte sia u transpirat este din cauza tenesilor sau a sosetelor nu sunt probabil de caliatte buna care s alase aerul sa circule intelegi dar daca nu te`ai spalat e din aceasta cauza ca nu ai facut`o daca ma intelegi
Esti km prost anonim asta
vezi ca exista niste sprayuri pentru asa ceva la farmacie gasesti
Ei da
DaciaRomania întreabă: