| ThePrinceOfAllSaiyans a întrebat:

Ce sa fac sa nu ma mai comport ca cel mai mare prost in public, mai ales cand vorbesc cu un necunoscut, se opreste motorul si nu stiu ce sa zic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aia cu motorul e de la depresie nu ai idei dar cum de ai ajuns în situații sa interacționezi cu lumea mai ales cu strainii ca tu stăteai numai în casa vad ca începi sa progresezi bravo man ma bucur pentru tine nu te lasă nu te autodemoraliza continua cred ca ști sa vb da nu reprimi ce simți sau ce gândești ceva anxietate la mijloc ai impresia ca dacă zici ceva e ceva cringe sau își face ala o părere sau nu știu mai bine încearcă sa vorbești cu necunoscute sa vezi ce încredere capeți în tine găsești tu ceva idei acolo de dezbătut dacă te ai duce câteva ședințe la psiholog sau ai umbla cu un smecher da un smecher de ala care ajuta nu care face rău te ai schimba drastic spre bine lasă asta ca ești urat sau cum ești foarte mulți care sunt urâți au succes la femei compensează cu vrejeala cei drept chiar au vrăjeală unii da și tu o capătă bravo man asta e un început spre vindecare.

| Osneros a răspuns:

Ce să faci? Ieși și vorbește cu străinii. De la o vreme n-o să se mai oprească motorul.