Inmoi unghiile in ulei de masline in fiecare seara inainte de culcare si iei suplimente cu calciu.
Vezi sa nu ai un deficit de calciu. Ai si probleme cu oasele sau dintii? Daca e doar la unghii, exista lac de unghii cu vitamine, care le intaresc. Poti si sa stai cu unghiile in ulei de masline putin foarte putin incalzit. Incearca de 2 ori pe saptamana sa faci asta.
In fiecare zi, 10 minute, tinute unghiutele, in ulei, comestibil, caldut...ai rabdare, se intaresc si ele...
Daca, le dai cu lac, lasa-le sa "respire" si ele, macar, 1- 2 saptamani, la 2 luni...
Uleiul de ricin e foarte bun pentru intarirea unghilor, pune intr-un bol apa amestecata cu ulei de ricin si stai cu mainile acolo cam o jumatate de ora! Mai poti folosi si lac special pentru intarirea unhilor!
Calciu, calciu, calciu... Si poti incerca o oja protectoare... Sau oja pentru intarirea unghiilor.
Ai nevoie de calciu si poti folosi "Lotiune pentru tratarea unghiilor cu vitamina B6''de la Farmec.
Incearca, sunt tot felul de tratamente pentru intarirea unghiilor. asta ar fi o metoda, iar eu am auzit un leac babesc. sa zic asa... Incarca sa-ti lasi unghiile sa creasca putin(peste buricul degetelor cu vre o 3-4 milimetri) iar apoi incearca sa le bagi in ulei(de gatit) fierbine. Si eu am probleme cu unghiile, mi se rup si mi se exfoliaza. Si eu probabil am sa incerc sa fac ceva sa nu se mai intample asta. Dar vezi ca unghiile tale s-ar putea sa fie asa si din cauza lipsei de calciu, deci daca cumva ai lipsa d calciu incearca sa revi la normal.
Bafta:*
Spala-le cu pasta de diniti iar seara date cu o crema hidratanta doar p unghi.acest "tratament" il folosesceu si pot sa-ti zick am unghi de invidiat
Deeaandreea9156 întreabă: