Fooseste un sampon pentru timpul tau de par, spala-te cat mai des, sau poti folosi galbesnus de ou cu musetel si sa aplici pe par, apoi sa clatesti bine, aplici sampon, pe urma un balsam...
Nu trece des cu miine prin el. incearca sa gasesti un sampon pn tipul tau de par. daca nu poti sa te adresazi la medic in privinta asta. si iti v-a da vreun tratament.,, masti.
Parul nu se unge, el se ingrasa din diferite cauze:
bagi des mainile-n el
sau poate firul de par e prea gros si s-ar putea si di acea cauza!
eu folosesc un tratament de la farmacie si e foarte bun! pot sa ma spal 1 data la o saptamana ca nu se observa ca e gras!
foloseste sampoanele pentru par gras, eu am fost surprinsa de Palmolive, nu ma asteptam as fie asa de bun. Nu folosi balsam, si daca folosesti da-ti doar pe varfuri, in niciun caz la radacina:O, pentru ca ingeasa parul deoarece accelereaza sebumul din pielea capului, din aceasta cauza nu sunt recomandate nici sampoanele tip 2 in 1. Usuca-ti parul cu feonu, si te poti spala din 2 in doua zile pe cap pentru ca nu se intampla nimic, din contra uneori e chiar necesar, si cand iti periezi parul, da cu fixaziv pe perie, apoi cu putin fixativ la radacina parului(chiar daca de obicei nu folosesti)si ultima clatire sa fie cu apa rece pentru ca iti face parul mai stralucitor si se ingrasa mai greu
adriana543768654567895334 întreabă:
Carmen133 întreabă: