Probabil suferi de sindromul colonului iritat. Nu strica vizita la medic. Încearcă laudative.
Stai în cada cu apă caldă și o să rezolvi.Trebuie să ai răbdare cel puțin 15 minute. Apa trebuie să fie cât de caldă suporți ca să-și facă efectul. Aștept răspuns după ce rezolvi problema.
Stai linistita, intestinul/matele au chiar si 11 metri nu se rup, se lungesc, cand se aduna mai mult rahat pe intestine te vei duce la buda.Cel mai probabil ai dat o glanda peste cap pe baza nervoaza si alimentatie proasta.Nu esti singura cu problema asta mai sunt si altii printre care si eu
Incearca SennaLax, pastile pe baza de senna, laxativ natural si foarte eficient.Cu crusin de preferat.Dar cred ca ar trebui sa te duci la medic, e deja mult timp de cand esti constipata.Ti-ar putea da el niste laxative puternice care le cunosc ei.Sanatate multa
Cum ai rezolvat? Am aceeasi problema. si nu stiu ce sa fac. Sunt in afara si nu pot merge la medic
Mie cand sunt constipat imi pune taicamio 2-3 supozitoare si gata. Ultima data i-am zis ca vreau sa mi faca clisma(pentru ca, imi bagase un supozitor si ma ustura) si la clisma a fost ok, oleaca inconfortabil dar mi-a placut
După cum a spus Rudibob, clisma este cea mai sigură modalitate de a elimina constipația. Dar ar trebui să vizitați medicul dacă acest lucru se întâmplă des.