| Victoria18 a întrebat:

Ce sa fac? Sunt constipata de o saptamana. Azi e a saptea zi si sunt disperata. Mi-e frica sa nu mi se rupa metele...(suna penibil, stiu). Am incercat tot ce aveam la indemana. Mananc mult chiar si supe am incercat si tot nu fac, beau lichide, mananc fructe si tot felul de mancare pe care o am la indemana. Am baut ceaiuri pentru constipatie, am facut chiar clisma din aia de la farmacie, am luat pastile naturiste pentru constipatie(doar un fel) am luat azi dulcolax si nimic. Supozitoarele nu le-am incercat saptamana asta pentru ca nu isi fac niciun efect pentru ca luam si inainte. Deci credeti-ma sunt nervoasa si disperata. Nu mai stiu ce sa incerc. Stiu ca am atatea toxine acolo si ma simt "grea"si oribil cand stiu ca le am. Si miscare am facut, exercitii. Tot ce mi-a trecut prin cap. M-am si scremut(suna penibil, dar mna). Doar de doua ori am facut, dar cateva dopuri mici sau mari. Simt ca doar o minune ma poate salva. Vad ca am vanturi si tot nu fac... Ele ar trebui sa ajute dar nimic, ca degeaba, nu iese. Sper ca nu am uitat nicio metoda pe care am incercat-o sa o mentionez. Matele mele sunt imposibile, jur. Am si plans. Nu e prima data cand se intampla si simt ca cedez nervos. Unii se chinuie cu boli grave si eu nu pot scapa de un rahat de constipatie din ce in ce mai frecventa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| BuLaNNNeL a răspuns:

Probabil suferi de sindromul colonului iritat. Nu strica vizita la medic. Încearcă laudative.

| munteanuionvictor a răspuns:

Stai în cada cu apă caldă și o să rezolvi.Trebuie să ai răbdare cel puțin 15 minute. Apa trebuie să fie cât de caldă suporți ca să-și facă efectul. Aștept răspuns după ce rezolvi problema.

| Deserth a răspuns:

Stai linistita, intestinul/matele au chiar si 11 metri nu se rup, se lungesc, cand se aduna mai mult rahat pe intestine te vei duce la buda.Cel mai probabil ai dat o glanda peste cap pe baza nervoaza si alimentatie proasta.Nu esti singura cu problema asta mai sunt si altii printre care si eu

| Aihao19 a răspuns:

Incearca SennaLax, pastile pe baza de senna, laxativ natural si foarte eficient.Cu crusin de preferat.Dar cred ca ar trebui sa te duci la medic, e deja mult timp de cand esti constipata.Ti-ar putea da el niste laxative puternice care le cunosc ei.Sanatate multa

| PumpkinDoll a răspuns:

Incearca miere cu lapte

| Elena9328 a răspuns:

Lapte bătut cu apă, ieși fără să vrei

| armand69 a răspuns:

Tarate de psylium

| Silwian a răspuns:

Legume si multe fructe!

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Ceai de crusin happy

| Balaşadavid1998 a răspuns:

Cum ai rezolvat? Am aceeasi problema. si nu stiu ce sa fac. Sunt in afara si nu pot merge la medic

| rudibob a răspuns:

Mie cand sunt constipat imi pune taicamio 2-3 supozitoare si gata. Ultima data i-am zis ca vreau sa mi faca clisma(pentru ca, imi bagase un supozitor si ma ustura) si la clisma a fost ok, oleaca inconfortabil dar mi-a placut

| dewymelly a răspuns:

După cum a spus Rudibob, clisma este cea mai sigură modalitate de a elimina constipația. Dar ar trebui să vizitați medicul dacă acest lucru se întâmplă des.